Agora Culinair Turnhout

Confiserie Luyts naar AC Turnhout.

Sinds 1 januari 2014 zijn er maar liefst 5.000 nieuwe confiserie producten beschikbaar in onze cash & carry in Turnhout. Door de integratie van de  gekende groothandel Confiserie Luyts wordt Agora Culinair Turnhout hiermee de ruimste aanbieder van confiserie producten in de regio.

Confiserie Luyts uit Kalmthout besliste eind vorig jaar om zich nog beter te wapenen tegen de concurrentie door zich aan te sluiten bij een sterke partner, Agora Culinair. Jef De Knaep en Ronny Kerstens, geen onbekenden voor elkaar, bereikten hierover een overeenkomst in samenspraak met Mario Vleugels. Sinds 1 januari is Ronny ook aan de slag in Turnhout om een vlotte overgang te garanderen samen met Koen Joosen.

Contactgegevens vertegenwoordigers confiserie:

Ronny Kerstens: 0475/32.10.17 - ronny.kerstens@agoraculinair.be

Koen Joosens:     0473/65.12.22 - koen.joosens@agoraculinair.be

Folders (uitsluitend geldig bij AC-Turnhout):

SNOEPGOED FOLDER (geldig tot 05/09) :   KLIK HIER

CAFE FOLDER                (geldig tot 29/08) :   KLIK HIER

 


 

Ontdek onze Cash & Carry

Deze cash & carry van maar liefst 1000m² ligt vlakbij de ring van Turnhout en beschikt over een ruime parking. Het vriendelijke ontvangst door Jef en Sabine, in combinatie met de ideale ligging, maken van uw bezoek aan Agora Culinair Turnhout ongetwijfeld een aangename beleving.

Zowel regionale horecazaken (restaurants, tavernes en cafés), frituren, broodjesbars, als ook de 'Bourgondische' particulieren en verenigingen vinden hier een uitgebreid assortiment van professionele voedingsmiddelen aan interessante condities. Ook horeca- (Elpo Cuisinex gamma) en verpakkingsmateriaal komen uitgebreid aan bod.

Sinds de start begin jaren '70, paste de firma zich constant aan de nieuwe marktrealiteit aan. Van toelevering van klassieke café benodigdheden werd het gamma stapsgewijs uitgebreid naar droge voeding, diepvries, gekoelde producten, non-food tot zelfs een eigen koffielabel “Casaleli”.

In maart 2012 beslisten zaakvoerder Jef de Knaep en partner Sabine om een nauwe samenwerking aan te gaan met Agora Culinair/’t Vleesboerke uit Herentals. Concreet werd hiervoor de beschikbare ruimte in de Grimstedestraat omgebouwd tot een professionele cash & carry van 1000 m². Aan U om deze te ontdekken!

 

binnen foto agora culinair turnhout
confiserie Luyts naar Agora Culinair Turnhout
Grimstedestraat 35
B - 2300
Turnhout
Tel: 
014 416 825
Fax: 
014 439 338
Openingsuren: 

Maandag tem Vrijdag
9:00-12:00 en 13:00-17:00

Zaterdag : 9:00 - 12:00

Zon- & feestdagen
gesloten