De Snackcentrale in Deurne

De naam van deze gezellige cash & carry, waar zowel professionelen als verenigingen en consumenten welkom zijn, zegt het zelf al: hier staat snacking centraal. Maar de Snackcentrale biedt U ook meer dan dat! Het uitgebreide assortiment voor frituren, inclusief verpakkingsmateriaal, werd recentelijk aangevuld met een stevig basis assortiment voor broodjeszaken. Reden te meer om eens een bezoek te brengen aan de Snackcentrale in Deurne.

U wordt hier hartelijk ontvangen door Myriam die al 20 jaar aan het hoofd staat van deze cash & carry. Aan productkennis dus geen gebrek, en dat zal U snel merken, ook op een zaterdag. De Snackcentrale wordt druk bezocht op zaterdagen, tot 16u. Het is dan ook de enige horeca groothandel, met dergelijk assortiment, in en rond Antwerpen, die open is!

De Snackcentrale werd opgestart in ’93 door Myriam en Roger. Naast het openhouden van de winkel verzorgde men ook bestellingen aan huis. In ’98 werd de Snackcentrale overgenomen door Agora Culinair/’t Vleesboerke. Kom langs en ontdek hoeveel service de Snackcentrale U zal kunnen bieden.

Snackcentrale Deurne voorzijde
Snackcentrale Deurne logo
Belcrownlaan 16
B - 2100
Deurne
Tel: 
03 3248752
Fax: 
03 3264737
Openingsuren: 

Donderdag & Vrijdag
8:30-12:00 en 12:30-17:00

Zaterdag : 9:00 - 16:00 (doorlopend)

Zondag tem Woensdag
& feestdagen gesloten