Agora Culinair Herentals

Deze cash & carry opende in 2013 de deuren en telt maar liefst 1.250m². ACH is gerust het vlaggenschip van Agora Culinair te noemen en absoluut het ontdekken waard! Deze professionele voedingsmarkt, waar culinaire consumenten ook welkom zijn,  zal u ongetwijfeld inspireren en telkens opnieuw verrassen.

Wat zal u hier zoal ontdekken? Naast meer dan 5.000 referenties voor voeding (toegespitst op de professional) vindt u hier: een vers vleesafdeling, een keuken om aan show cooking te doen, een uitgebreid assortiment om de heerlijkste steakfriet te maken, vers brood, gamma porselein (Elpo Cuisinex), een uitgebreid gamma tafelversiering (o.a. Duni), verpakkingsmateriaal,…

NIEUW in het assortiment: ruim aanbod Confiserie - Snoepgoed!

Het gemotiveerde team van ACH staat 6 dagen op 7 ter uwer beschikking, met de glimlach. Of het nu is om uw bestelling klaar te zetten, om u bij te staan bij uw keuzes, of om uw shopping trip zo snel & efficiënt mogelijk te maken.

Wij heten u alvast van harte wekom!

TIP: Maandelijks pakt ACH ook uit met straffe voordeelbonnenacties
Ontdek onze acties HIER!

Historiek:

Aan deze cash & carry gaat een rijke geschiedenis vooraf. Het begon allemaal net na de oorlog, toen de vader van Roger en Walter Vleugels vleeswaren in de regio leverde met zijn fiets. Toen zijn zonen oud genoeg waren werd het bedrijf in 2 delen opgesplitst: ’t Vleesboerke & Vleeswaren Vleugels. In ’93 werd de Snackshop opgericht. In 2000 werd de Snackshop en Vleeswaren Vleugels overgenomen door ’t Vleesboerke onder leiding van Mario Vleugels, de zoon van Roger Vleugels. Zo werd het bedrijf weer één. Twintig jaar na de oprichting veranderde de Snackshop van naam & adres, en is het een echte belevenis cash & carry. In 2018 werd het aanbod gevoelig uitgebreid met het aanbod confiserie (snoepgoed) dat voorheen vanuit Turnhout verkocht werd.

Kom gerust langs! Wij heten u alvast van harte welkom!

 

Agora Culinair Herentals - iedereen welkom
Atealaan 12a
2200
Herentals
Tel: 
+32 14 212 345
Fax: 
+32 14 231 663
Openingsuren: 

Maandag t.e.m. vrijdag

doorlopend 08:00 - 17:00

Zaterdag    08:30 - 12:00

Zon- & feestdagen gesloten