Agora Culinair Vleminckx

Vleminckx is sinds 01 januari 2020 opgenomen in de groep Agora Culinair. Hierdoor kunnen wij je nog beter bedienen en is ons assortiment ruimer dan voorheen. Maak kennis op deze website met de groep.

  Onze winkel blijft OPEN , ook  in deze moeilijke tijden.  
   Ook Partikulieren zijn natuurlijk welkom !  

Professionals bestellen hier ONLINE
bij Vleminckx via growzer

 

Agora Culinair Vleminckx verkoopt en verdeelt kwalitatieve voedingsproducten die bestemd zijn voor Horeca-klanten, traiteurs, bedrijfskantines, crèches, scholen en rusthuizen. Bij Agora Culinair Vleminckx BV vind je alles wat je nodig hebt uitgezonderd verse groenten, vlees en vis. Wij zijn een KMO waar een 30-tal mensen alle dagen van de week “tot uw dienst” staan. Wij hebben een omzet van 13 M euros en een wagenpark van 15 bestel- en vrachtwagens, allen uitgerust met bi-temperatuur koelinstallaties (+4° en -18°).

Bestlelling op dag A voor 16 uur = levering dag B in je keuken, stock of andere plaats die je aangeeft. Just in time deliveries!

Wij leveren meerdere keren per week in de regio's: Leuven, Aarschot en omstreken, Brussel (tot Genval, Halle, Asse en Vilvoorde), Mechelen en Keerbergen, Tienen, Antwerpen & Lier.

Stationsstraat 180/6D
3110
Rotselaar
Tel: 
+32 16 296 635
Openingsuren: 

Maandag t.e.m. vrijdag  9:00 - 17:00

Zaterdag : 9:00 - 12:00

Zon- & feestdagen gesloten