Grossier Vleminckx te Rotselaar (Leuven)
Vleminckx is sinds 01 januari 2020 opgenomen in de groep Agora Culinair. Hierdoor kunnen wij u nog beter bedienen en is ons assortiment ruimer dan voorheen. Maak kennis op deze website met de groep.

Bestel hier ONLINE bij Vleminckx
via growzer

 

Agora Culinair Vleminckx verkoopt en verdeelt kwalitatieve voedingsproducten die bestemd zijn voor Horeca-klanten, traiteurs, bedrijfskantines, crèches, scholen en rusthuizen. Bij Agora Culinair Vleminckx BV vindt u alles wat u nodig heeft voor uw zaak met uitzondering van verse groenten, vlees en vis. Wij zijn een KMO waar een 30-tal mensen alle dagen van de week “tot uw dienst” staan. Wij hebben een omzet van 13 M euros en een wagenpark van 15 bestel- en vrachtwagens, allen uitgerust met bi-temperatuur koelinstallaties (+4° en -18°).

U bestelt op dag A voor 16 uur en wij leveren op dag B in uw keuken, stockage plaats of andere door u aangewezen. Just in time deliveries!

Wij leveren meerdere keren per week in de regio's: Leuven, Aarschot en omstreken, Brussel (tot Genval, Halle, Asse en Vilvoorde), Mechelen en Keerbergen, Tienen, Antwerpen & Lier.

 

Vleminckx horeca service

Stationstraat 180
3110
Rotselaar
Tel: 
016 296 635
Openingsuren: 

Maandag tem Vrijdag  9:00 - 17:00

Zaterdag : 9:00 - 12:00

Zon- & feestdagen gesloten