Agora Culinair verdeelt Brouwers room
Walter Brouwers van Brouwers kwaliteitsroom en Wim van Gestel van Agora Culinair in Herentals
Agora Culinair verdeelt Brouwers kwaliteitsroom
dd. 
12/04/2018


Agora Culinair verzorgt vanaf april 2018 de distributie van Brouwers slagroom. Een buitenkans voor de kok die de lat hoog legt.

De roomproducten van Brouwers Slagroom uit Antwerpen zijn een begrip in de Antwerpse horeca. Heel wat zaken zweren bij deze artisanaal bereide room. Agora Culinair verzorgt vanaf nu de distributie van Brouwers slagroom, waardoor dit authentieke product nu ook verkrijgbaar is ver buiten Antwerpen. Een buitenkans voor de kok die de lat hoog legt.

“Brouwers Slagroom heeft een uitstekende reputatie bij befaamde restaurants in Antwerpen. Sommige zaken zijn hier al tientallen jaren klant. Maar ook bij bakkerijen, tavernes en ijssalons zijn we een gewaardeerde leverancier. Zaken die echte kwaliteit willen bieden, waarderen de meerwaarde van onze ambachtelijke en traditionele producten”, vertelt Walter Brouwers. Waar vandaag iedereen beweert ambachtelijk en authentiek te zijn, mag je dat bij Brouwers Slagroom letterlijk nemen.

De snel groeiende vraag naar de ambachtelijke room van het familiebedrijf, maakt ook dat de zaakvoerder steeds meer moeite heeft om de distributie goed te regelen. Om de best mogelijke service te leveren die ook economisch en ecologisch juist zit, neemt Agora Culinair nu de distributie van Brouwers Slagroom over.

“Een win-win voor beide partijen”, zegt Wim Van Gestel die voor Agora Culinair de slagroomdistributie en -verkoop gaat leiden. “Walter kan zich voor 100% toeleggen op zijn grote passie: de beste roomproducten klaarmaken. In de wetenschap dat zijn producten goed en stipt worden geleverd en ook nog extra promotie krijgen. Want voor Agora Culinair is zo’n sterk lokaal en authentiek kwaliteitsproduct een bijkomende troef. Wij willen de meest veeleisende kok een topservice kunnen bieden. Met de verse, smaakvolle en correcte room van Brouwers, hebben we een troef die ook die chefs kan overtuigen.”

ONZE BROUWERS SLAGROOM PRODUCTEN

  • Brouwers Slagroom, 40% 1L (pure pack) - Art. nr.: 97141
  • Brouwers Culinaire Keukenroom, 1L (pure pack) - Art. nr.: 97140
  • Brouwers Gesuikerde Slagroom, 1L (pure pack) - Art. nr.: 97142
  • Brouwers Zure Room, 1kg - Art. nr.: 97122
  • Brouwers Verse Melk 4L - Art. nr.: 90351