HAPP is hét mobiel horeca actieplatform van Vlaanderen ! Handig voor de consument die zoekt naar horecazaken in de buurt, of in heel Vlaanderen (+10.000 zaken in de database). Een must voor uw zaak omdat U in HAPP extra kan opvallen met eigen promoties. Zoveel U maar wenst.

Sinds 2006 succesvol online met meer dan 250.000 geregistreerde gebruikers: Two4One.be hoeft nog amper een introductie. Dit is namelijk hét platform voor de betere taveernes en restaurants waar visibiliteit én promoties verenigd worden zodat U de return van uw investering meteen zal zien !

Kent U al deze website waar meer dan 10.000 vouchers op minder dan 24u worden gedownload? Neen? Maak dan snel kennis ! Eenvoudig en succesvol: de consument hoeft enkel te registreren, de voucher te downloaden en naar een deelnemende frituur te gaan. Misschien uw frituur?
 

NIEUW! Nachtwacht Smulllbox! Na meer dan 20 jaar blijft de Smulllbox – de favoriet van de kids - succesvol. Een vaste waarde in de betere frituur ! Jaarlijks goed voor meer dan 500.000 blije gezichtjes van kinderen. Jaarlijks goed voor een originele acties om klanten nog beter aan uw zaak te binden. Veel geïmiteerd, nooit geëvenaard. Vraag info aan uw vertegenwoordiger of onze besteldienst.