Best-Frit frituur van het jaar
Best-Frit van het jaar 2016 in laatste rechte lijn...
dd. 
17/06/2016

Nog tot 26 juni kunnen klanten van de Best-Frit frituren hun stem uitbrengen om hun favoriete frituur te helpen aan de zeer gegeerde titel: Best-Frit frituur van het jaar!

Best-Frit is hét kwaliteitslabel voor de Belgische frituur. Na meer dan 12 jaar heeft Best-Frit een grote naambekendheid en groeide het aantal leden tot ongeveer 200. Best-Frit is ook een kwaliteitslabel dat leeft. Daarom ook dat de wedstrijd Best-Frit frituur van het jaar steeds meer succes kent!

Rond 21 juli 2016 krijgt één Best-Frit frituur het bezoek van een bekend figuur (in 2015 was dit nog Lesley Ann Poppe), samen met enkele plaatselijke notabelen. Het zal de frituur zijn die zich een jaar lang ‘Best-Frit frituur van het jaar 2016’ mag noemen. Een felbegeerde titel, want samen met het hoog bezoek, krijgt de winnende Best-Frit frituur ook heel wat media-aandacht. Dat zorgt dan weer voor een stroom van nieuwe klanten en extra omzet.
 
Tussen 18 april en 26 juni kan de consument stemmen voor elke erkende Best-Frit frituur. De klanten kunnen stemmen met flyers in de Best-Frit frituur zelf, of via deze website. Voor de winnaar ligt een Best-Frit trofee klaar, een raamsticker en voor 300 euro aan producten. De winnaar zet zich best klaar voor een flinke stijging in het bezoekersaantal. Voor de eervolle tweede en derde ligt er respectievelijk nog 200 en 100 euro aan producten klaar. Onder de consumenten die stemmen geeft Best-Frit een jaarabonnement op frietjes weg (52 keer een medium pak friet + saus).
 
Ook de consument kan iets winnen...1 jaar GRATIS FRIET + MAYONAISE !
 
Lijkt deze prijs u iets? Breng dan nog snel uw stem uit en maak zo kans op '1 jaar lang gratis friet + saus'!
Dat wil zeggen dat u kans maakt op 52 bonnen waarmee u elke week een heerlijk pakje friet met saus kan gaan halen in uw favoriete Best-Frit frituur. 
 
Stem nog tot 26 juni op www.bestfrit.be/wedstrijd 
 
Alvast veel succes gewenst!