Resto-Expo 2019 op 1, 2 en 3 april in Flanders Expo Gent
Kom naar Resto-Expo op 1, 2 & 3 april
dd. 
20/02/2019

Begin april verwelkomen we u graag op de grootste privé horecabeurs van het land in Flanders Expo (Gent). Schrijf u vandaag nog in.

 
Op 1, 2 en 3 april kan u op de vertrouwde locatie Flanders Expo in Gent weer volop genieten van het brede aanbod van de jaarlijkse beurs van Resto-Culinair/Resto-Frit.
 
“Voor deze 25e editie proberen we weer alles uit de kast te halen”, zegt organisator Koen Vercauteren. “Ik garandeer dat het zowel voor de restaurant als de snacksector weer een heel interessant evenement
wordt.”
 
De 25e editie van Resto-Expo lijkt weer af te stevenen op een recordaantal exposanten. “Naast de klassieke leveranciers zien we doorheen de jaren een sterke groei van verrassende standhouders. Op die manier kunnen we onze bezoekers altijd wel verrassen met nieuwe bedrijven en producten. Bovendien zien we dat de standhouders ook sterke inspanningen doen om hun stand wat dynamiek te geven.”
 
Resto-Expo is bijleren en ontdekken. Maar ook genieten. Naast de traiteur die opnieuw gaat voor een lekker diner, is er ook het intussen overbekende en zeer populaire concept van de twee happy hours. “Bij ons is dat van 15 tot 17 uur”, lacht Koen. “Op Resto-Expo moeten we altijd stevig uitpakken. Dit concept is al zeer bekend. Dit jaar zullen we onze klanten echter verrassen. We vervangen tijdens de twee happy hours de gin van de vorige edities door… een verrassing. Wees gerust: iedereen zal aangenaam verrast zijn.”
 
PRAKTISCH:
 
RESTO-EXPO
Flanders Expo Gent
Hal 8
1 - 2 - 3 april 2019
Vanaf 11.30 uur
 
INSCHRIJVINGEN:
 
Vooraf inschrijven is zeker en vast aan te raden! Zo bespaart u tijd aan de ingang.