Nieuwe Smulllbox Wickie de Viking
NIEUWE SMULLLBOX, de favoriet van de kids, met WICKIE de VIKING
dd. 
05/04/2016

SMULLLBOX, dé favoriet van de kids in de frituur, is vernieuwd! De nieuwe smaakmaker van dit succesvolle concept is wekelijks te zien op TV.

En dat is niet alles. Er is zelfs een TV-spot gemaakt van deze vernieuwe Smulllbox.
Lees verder en ontdek het verhaal van Smulllbox!
 
Resto-Frit - de aankoopgroepering waarvan Agora Culinair / 't Vleesboerke deel uitmaakt - gaat verder dan de klassieke aankoopgroepering en wil ook actief de verkoop bij de klanten stimuleren. Een van de mooiste concrete voorbeelden hiervan is de Smulllbox, de favoriet van de kids in de frituur.
 
Smulllbox maakt deel uit van een lange termijn overeenkomst met STUDIO 100. Vandaag de dag misschien niets nieuws, maar 20 jaar geleden was dit pionierswerk. De samenwerking werd - en is dit tot op vandaag - een absoluut succes.
 
Na 20 jaar trouwe dienst is er afscheid genomen van Samson & Gert als trekkers van het Smulllbox concept. De nieuwe figuur die nu pronkt op de Smulllbox is Wickie de Viking! De kleine en dappere viking die zich uit elke situatie weet te behelpen dankzij zijn briljante ideeën. Wickie de Viking is een bijzonder populaire figuur van Studio 100 & wekelijks te zien op TV (Vlaanderen & Wallonië). Het figuurtje sluit nog beter sluit aan bij de doelgroep. Zowel jongens als meisjes zijn er zot op én WICKIE is iets ouder gepositioneerd dan Samson&Gert…waardoor ook meer oudere kindjes nu zullen kiezen voor de Smulllbox.
 
 
DE SMULLLBOX VIKING SNACK ZORGT VOOR EXTRA BELEVING!
 
De Smulllbox moet een totaalbeleving zijn, want de Smulllbox is UNIEK. Daarom dat er gekozen is om een exclusieve snack te ontwikkelen, in de vorm van een vikinghoed, die 100% hoort bij deze totaalbeleving.
 
De snack heeft dezelfde lekkere smaak als een kipnugget, maar in een exclusieve vorm waar de kids dol op zullen zijn! 
 
Benieuwd? Proef de nieuwe Smulllbox Viking Snack in een frituur in uw buurt.
Interesse om de SMULLLBOX te verkopen? CONTACTEER HET Agora Culinair-SALESTEAM