nieuwe Smulllbox snack
Smulllbox Nachtwacht - de favoriet voor kinderen in de frituur
Nieuwe Smulllbox : Nachtwacht!
dd. 
03/09/2018

Vaarwel Wickie de Viking, hallo Nachtwacht! Nieuwe gezichten zorgen voor meer verkoop van de populaire Smulllbox.....

 
Afgelopen jaren zorgden Samson & Gert en Wickie de Viking voor het succes van het Smulllbox concept. Steeds in samenwerking met STUDIO100. Vanaf heden is de fakkel overgedragen aan Nachtwacht! Want in de huidige wereld is het voor een kinderproduct als de Smulllbox van levensbelang om de vinger aan de pols te houden. Daarom stuurt de Smulllbox Wickie de Viking met pensioen, om plaats te maken voor de kinderhype van vandaag!
 
  • NACHTWACHT-HYPE
De succesvolle reeks Nachtwacht ( https://studio100.com/be/nl/nachtwacht ) wordt het nieuwe gezicht van de Smulllbox. Die switch staat garant voor een stijging in de verkoop. De nieuwe Smulllbox spreekt ook een iets ruimere doelgroep aan dan die met Wickie. Ook iets oudere kinderen volgen intensief de reeks Nachtwacht. Er wordt ook veel verwacht van de Nachtwachtflm, die de komende winterperiode (2018-2019) in de bioscoop zal lopen.
 
  • Heerlijke KIPFINGERS
Omdat Wickie in de coulissen verdwijnt, moest ook de Viking Snack vervangen worden. Daar is er bewust gekozen voor een zeer populaire snack bij kinderen: Kipfingers. Een extra verkoopargument!
 
Interesse om de Nachtwacht Smulllbox te verkopen? CONTACTEER ONS!
 

OF KLIK HIER OM MEER TE WETEN OVER DE NIEUWE SMULLLBOX!