Resto-Expo 2017
Resto-Expo 2017 zit erop. Dank voor een top-driedaagse!
dd. 
11/04/2017

Resto-Expo heeft er een geslaagde jaargang op zitten, vooral dankzij de gesmaakte aanwezigheid van onze klanten!

Zoals elk jaar probeerde het organisatie comité om wat vernieuwing te brengen. Een andere opbouw, andere standhouders, sfeervolle decoratie … Aan de succesformule met de verrassingsoptredens sleutelden ze natuurlijk niet. Zoals elk jaar zagen we weer hoe onze feestende klanten even alle zakelijke zorgen konden vergeten om op te gaan in een heerlijk feestje.

We danken alle medewerkers aan de beurs. En uiteraard dank aan alle standhouders.

Hieronder alvast 2 reacties over Resto-Expo.
Meer informatie en foto’s mag u verwachten in onze Folder van MEI 2017.

BEZOEKER AAN HET WOORD

“Resto-Expo biedt overzicht”

Kevin Van Laer en zijn partner Tessa van frituur ’t Klaverke in Heist-op-den-Berg bezochten Resto-Expo voor de tweede keer. Vooral de haalbare grootte van de beurs is voor hen een meerwaarde.

“Veel horecabeurzen zijn gewoon te groot”, is hun oordeel. “Je verliest er veel tijd tussen allerlei exposanten die dingen aanbieden die helemaal niet bij ons werk aansluiten. Hier zin bijna alle exposanten op één of andere manier relevant. We vinden hier tenminste nog onze weg naar die stands die we zeker willen bezoeken.”

Doorheen het jaar is er te weinig tijd om naar evenementen te gaan of nieuwigheden te ontdekken of te proeven. “Wij maken zo goed als alles zelf”, verklaart Kevin. “Dat betekent dat je letterlijk dag en nacht voor je zaak aan het werken bent. Hier vinden we dan toch eens tijd om wat rond te kijken en te ontdekken. Wij wisten vooraf dat we zeker zouden focussen op het vegetarische en gezonde gamma. Daar is echt veel vraag naar.”

Ook de bonussen die op Resto-Expo te verdienen zin, vindt de frituuruitbater mooi meegenomen. Net als het avondfeest. “Het is altijd leuk om eens met collega’s uit de streek samen te zin”, besluit Kevin.

www.frituurtklaverke.be

EXPOSANT AAN HET WOORD

“Gezellige boel hier!”

Guillaume De Beer en Freek Haverman, twee van de drie bedenkers van de frituurrage Krodel, keken met grote ogen naar de drukte op Resto-Expo. “Normaal gezien sta ik achter het fornuis in mijn restaurant”, lacht Guillaume. “Hier is het wel iets drukker, ja. Maar wat een gezellige boel!”

Het Nederlandse duo vulde met groot enthousiasme een Krodel-stand op Resto-Expo. Carnavalsmuziek en verkleedpartijen inclusief. “In Nederland ging ons verhaal over de snack, die het beste van de vleeskroket combineert met het beste van de frikandel (curryworst), ongelofelijk hard”, lacht Freek Haverman. “Het was een dwaze grap van mij en min vriend Jeroen Balkenende. Guillaume, die twee van Nederlands beste en echt chique restaurants uitbaat, werkte die grap uit tot een echte kroket. Een gek YouTube-filmpje deed de rest.”

Producent Beckers zag het potentieel van de grap en nam de Krodel in productie. “Intussen werd de grap dus een heuse business”, weet kok Guillaume. “Ik krijg hier op de beurs ontzettend goeie reacties. Ik had dit niet verwacht voor een ‘Hollands productje’. Zo’n ontmoeting met alle snackprofessionals van België is best indrukwekkend hoor. Gezellige mensen ook!”