Samen sterk voor de heropening van je horecazaak!
dd. 
01/06/2020

Hoe pak je de heropstart van je horecazaak aan zodat jij en je Team de klanten veilig kunnen ontvangen?
Met onze tips sta je in vier stappen klaar om de nieuwe richtlijnen toe te passen.

Binnenkort mag de horeca geleidelijk terug opstarten. En daarbij wil Agora Culinair haar klanten zo goed mogelijk bijstaan. Daarom vind je hieronder een overzicht van algemene richtlijnen uitgevaardigd door Horeca Vlaanderen (voor de ondernemer, het personeel, de gasten en de leveranciers). Daarnaast vind je ons vier-stappenplan met tips om je te helpen bij de heropstart.

Verder nog drie protocolfiches waarin per sector (hotels en logies, eetgelegenheden en drinkgelegenheden) duidelijk omschreven staat hoe je je zaak klaarstoomt voor de heropstart. 

Na bespreking binnen de GEES zal de Nationale Veiligheidsraad zich bovendien nog dienen uit te spreken over onder meer:

  • Welke horecazaken voorlopig nog niet zullen mogen openen
  • De regels voor sociale contacten die ook van toepassing zullen zijn op de tafelsamenstelling in de horeca