Samenwerkingsdeal Two4One - Tablebooker
dd. 
31/08/2020 to 31/10/2020

Tablebooker starterspakket 2 maanden GRATIS voor Two4One-partners!

We zoeken continu naar nieuwe manieren om de horeca extra te ondersteunen. Speciaal voor jou hebben wij de handen in elkaar geslagen met Tablebooker.
Via Two4One bieden we je nu twee maanden lang het Starterspack gratis aan!

Gedurende de proefperiode krijg je toegang tot het volledig functionerende tool. We integreren de boekingsmodule in de website, Facebook & Google resultaten van jouw zaak. Jouw Two4One deal verschijnt hierdoor op Tablebooker & Resto (desktop, mobiel & app!). Ook gewone reservaties kunnen vanaf nu langs deze weg gebeuren. Tijdens de gehele periode staat de Tablebooker Support Dienst volledig ter jouw beschikking.

Op het einde van de twee maanden beslis je of je wilt blijven samenwerken met Tablebooker of niet. Als je verdergaat, krijg je er nog eens 250 euro voordeel bovenop. De kost voor de installatie en integratie nemen Two4One en Tablebooker namelijk op zich.

Two4One biedt via de samenwerking met Tablebooker ook de mogelijkheid de coronamaatregelen makkelijker op te volgen. De verplichte registratie van de klant kan immers al gebeuren bij het reserveren van een tafel. Op die manier bespaar je tijd en mis je geen enkele reservatie.

Heb je interesse? Aarzel niet en neem contact op met ons.