Gezellige Showcooking Wereldkeuken bij Agora Culinair
Didess bij Agora Culinair
Heerlijk culinair bij Agora Culinair
Getuigenis - Den bottel Hoogstraten
kruiden van Verstegen bij Agora Culinair
onze kok met drie heerlijke tajines
een perfecte afsluiter van een geslaagde avond
het Agora Team met onze partner leveranciers
Showcooking Wereldkeuken bij Agora Culinair
Showcooking Wereldkeuken: ontdekken, proeven en genieten
dd. 
11/09/2015

Op 7, 8 en 9 september organiseerde Agora Culinair voor de derde maal Showcooking avonden. Het was opnieuw inspirerend en gezellig. 

Sinds 2014 organiseert Agora Culinair Showcooking-avonden. Op die avonden maken de genodigden kennis met een hele reeks unieke recepten en producten. Het is er niet alleen leren, proeven en ontdekken. Het is er ook genieten van tal van lekkernijen.

Agora Culinair biedt van aperitief tot het dessert een greep uit het eigen gamma. Dat is zo uitgebreid en kwalitatief dat zelfs de meest ervaren kok nog op verrassingen stoot.

Op de laatste showcooking van 2015 proefden de gelukkigen een aperitief, al dan niet alcolholvrij met een smaaktoets van een Monin-siroop. Alle volgende gangen kwamen telkens in drievoud, want onder het thema wereldkeuken, werden steeds Oosterse, Marokkaanse en Italiaanse gerechten geserveerd. Zelfs het dessert had die drie keukens als inspiratiebron.

Gezien de capaciteit van onze showcooking-zaal, boven onze winkel Agora Culinair Herentals, kunnen we jammerlijk slechts 20 duo's per showcooking ontvangen. Maar geen nood, er komen nog showcooking avonden aan. De aanwezigen vonden het alvast een aanrader...

Een getuigenis van Marc Ceuppens van brasserie/eetcafé Den Bottel in Hoogstraten. Hij pikte vooral ideetjes op uit de Oosterse keuken.

“Ik moet bekennen dat ik uiteindelijk twijfelde of ik zou komen”, bekent Marc. “Iedereen uit de horeca kent het gevoel wel. Die ene keer dat je een avondje in de zetel kan hangen, geef je niet graag op. Maar ik ben heel tevreden dat ik niet voor mijn zetel koos. Ik beleefde een gezellige avond en proefde zeer lekkere dingen. Ik probeer in mijn suggesties vaak een Aziatische twist te steken. Hier maakte ik kennis met kant en klare sauzen en een rijstolie die je kan verwarmen tot 250 graden. Daar ga ik zeker mee aan de slag.”