Resto-Frit horecabeurs 2016 Flanders Expo maart
Te noteren: Resto-Frit beurs 2016
dd. 
12/01/2016

Op 21, 22 en 23 maart wordt HAL 8 van Flanders Expo weer omgetoverd tot de grootste privé horecabeurs van België. Een beurs die van naam veranderd...

En deze nieuwe naam is...Resto-Expo!

U leest het goed. Resto-Expo. Dat is de nieuwe naam van de beurs van Resto-Culinair/Resto-Frit.
 
“Met de nieuwe naam zetten we het brede karakter van onze beurs beter in de verf”, verklaart mede-organisator Koen Vercauteren. “De beurs is al jaren een topgebeuren voor al wie professioneel met food bezig is. En Resto-Expo klinkt gewoon beter.”
 
Een tweede belangrijke vernieuwing vormen de dynamische kookeilanden.
 
“We willen op meerdere plaatsen van Resto-Expo kookeilanden waarop de deelnemers interactief leren. We willen er laten zien en ondervinden hoe je met veel basisproducten uit onze sector heel gevarieerde dingen kunt doen in alle sectoren van de foodhoreca. Denk maar aan de hamburger. Een basisproduct dat het uitstekend doet in de frituur, maar met een paar ingrepen probleemloos kan ingepast worden in het aanbod van de betere brasserie.”
 
Ziet er alvast veelbelovend uit!
 
U mag spoedig meer informatie verwachten. Hou onze website daarom goed in het oog.

Benieuwd naar de sfeerbeelden van vorige edities? KLIK HIER