Van Hout Horeca uit Hamont overgenomen door Agora Culinair uit Herentals
Van Hout Horeca (Hamont) vervoegt Agora Culinair
dd. 
07/04/2016

De gekende Horeca Groothandel uit Limburg bouwde in de voorbije 80 jaar een uitstekende reputatie op. Vanaf heden vervoegt Van Hout zich bij Agora Culinair.

We zijn fier om u te melden dat wij – Agora Culinair / ’t Vleesboerke - de activiteiten van de horecagroothandel Van Hout Horeca nv in Hamont hebben overgenomen.

Van Hout is net als Agora Culinair/Vleesboerke voor 100% een familiaal bedrijf. Een bedrijf  waarmee we overigens al meer dan 20 jaar goed samenwerken binnen de aankoopgroepering Resto-Frit. Van Hout bedient meer dan 400 horecaklanten en is vooral actief in Limburg.

De aandeelhouders van Van Hout Horeca hebben er de voorkeur aan gegeven om hun activiteiten in handen te geven van onze familiale onderneming. Bij het samenbrengen van de activiteiten van de twee bedrijven behouden alle medewerkers hun job op hun vertrouwde locatie. Luc Geusens behoudt ook de leiding over de activiteiten in Hamont.

Door het samengaan blijft het familiale karakter van beide bedrijven verzekerd, terwijl we dankzij de overname één van de grootste Horeca-grossiers van België worden. Ons assortiment zal hierdoor verder kunnen groeien en ook de kwaliteit van onze service zal daar wel bij varen. Binnen onze zeer concurrentiële markt verhogen we onze slagkracht in het voordeel van onze klanten. Het is onze vaste bedoeling dat de klanten van Agora Culinair/Vleesboerke en Van Hout horeca ook na deze strategisch belangrijke overname verzekerd blijven van een piekfijne service en de hoogste kwaliteit.

Met vriendelijke groeten,

Mario Vleugels (Zaakvoerder) en Peggy Vleugels (Medezaakvoerder)

 

Meer informatie?

CONTACTEER ONZE VERTEGENWOORDIGERS HIER

ONTDEK MEER OVER VAN HOUT HORECA in HAMONT

In de PERS:

ARTIKEL OVERNAME MADE IN KEMPEN

ARTIKEL OVERNAME RETAIL DETAIL

ARTIKEL OVERNAME HLN

REPORTAGE OVERNAME RTV