Grill & Apero Bar: een succes!
dd. 
12/08/2013

Op 7, 8 of 9 augustus ontving onze culinaire winkel in Herentals meer dan 1000 nieuwe klanten ! Ontdek en proef nieuwe producten & geniet van extra aankoopvoordelen. U vindt ons op volgend adres:
--> Atealaan 12a, Herentals
--> nabij afrit 21 v/d E313

Was U er ook bij op de eerste editie van Grill & Apero Bar in onze cash & carry in Herentals (provincie Antwerpen)? Dan heeft U ongetwijfeld kunnen proeven wat onze culinaire winkel te bieden heeft! Bedankt voor uw massale opkomst!

Van ontvangst met een glaasje cava of een verfrissende Aperol, tot een ongelooflijk lekkere ijsdessertje…een bezoek aan Agora Culinair smaakt altijd! Op vrijdag kwam daar nog eens een overheerlijke BBQ bij, buiten, in een gezellige drukte en met zomerse temperaturen. Voor de durvers was er zelfs de mogelijkheid om op een rodeo-stier te rijden. Meteen een leuke knipoog naar ons overheerlijk vleesaanbod.

Voor wie nog plaats had in zijn maag was er de mogelijkheid om 100 meter verder heerlijk hapjes te proeven op basis van vis en seafood, bij onze partner Arijs.

Het team van Agora Culinair hoopt van harte dat wij U culinair hebben kunnen inspireren. Wij zijn alvast gestart met de organisatie van de volgende edtie en hopen U hier ook weer massaal te mogen verwelkomen.

Bekijk zeker ook deze sfeerbeelden !

Tot binnenkort!