Sandwich & snack
Nieuw: Sandwich & Snack
dd. 
09/10/2013 to 31/10/2013

Voordelig en inspirerend shoppen, daarvoor staat Agora Culinair. En zeker tijdens ons event Sandwich & Snack!

-> Op 16 & 17 oktober in Turnhout
-> Op 24 & 25 oktober in Deurne

Op 16 & 17 oktober wordt Agora Culinair Turnhout omgetoverd tot een echte ontdekkingswinkel. Heeft U een broodjesbar of een frituur, dan bent U hier aan het juiste adres! Proef van nieuwe producten, ontdek ons vernieuwd assortiment en geniet van straffe aankoopvoordelen. Elk bezoek wordt trouwens beloond met GRATIS producten!  U krijgt van ons, zonder enige aankoopverplichting, als professionele klant volledig GRATIS 10 verse saté's of 2kg van onze heerlijk smeuïge Préparé Cannibal.
Tot in Turnhout!

Op 24 & 25 oktober is de Snackcentrale in Deurne aan de beurt. Want ook hier valt heel wat te ontdekken! Naast een geslaagde opfrisbeurt werd het assortiment voor sandwichbars sterk verruimd. Zowel frituren als sandwichbars kunnen nu in 1 winkel hun volledige inkopen doen. Extra service & een geweldige tijdsbesparing voor U! Mora, La Lorraine en OK Foods zorgen ervoor dat U niet met een lege maag naar buiten gaat. De sterke promoties en 1 + 1 GRATIS acties zorgen ervoor dat U niet met een lege portefeuille naar buiten gaat.
Tot in Deurne!

Wij scherpen dus alvast onze prijzen, zetten de cava koud en hopen U van harte te mogen verwelkomen. In Turnhout of in Deurne.