Agora culinair Luyts confesserie
Jef De Knaep en Ronny Kerstens
suikergoed
Snoepgoed in overvloed!
dd. 
04/02/2014

Confiserie Luyts verhuist naar Agora Culinair Turnhout.

Sinds 1 januari van dit jaar zijn er maar liefst 5.000 nieuwe confiserie producten beschikbaar in onze cash & carry in Turnhout. Door de overname van de  gekende groothandel Confiserie Luyts wordt Agora Culinair Turnhout hiermee de ruimste aanbieder van confiserie producten in de regio.

Confiserie Luyts uit Kalmthout besliste eind vorig jaar om zich nog beter te wapenen tegen de concurrentie door zich aan te sluiten bij een sterke partner, Agora Culinair. Jef De Knaep en Ronny Kerstens, geen onbekenden voor elkaar, bereikten hierover een overeenkomst in samenspraak met Mario Vleugels. Sinds 1 januari is Ronny ook aan de slag in Turnhout om een vlotte overgang te garanderen samen met Koen Joosen.

Alle klanten van Luyts kunnen rekenen op een zo vlot mogelijke overgangsfase en zijn uiteraard zeer welkom in onze winkel in Turnhout, waar het volledige assortiment – in alle geuren en kleuren – staat uitgestald. De belevering van de klanten zal gebeuren vanuit Turnhout. Door deze meer strategische ligging wordt hiermee ook de poort richting Limburg open gezet.

Het ruime assortiment biedt ook mogelijkheden voor het bestaande horeca cliënteel. “Confiserie is immers een breed begrip. Naast snoepgoed, chocolade, wafels en doopsuiker bieden wij bijvoorbeeld ook een ruim assortiment heerlijke zoetigheden aan, om verwenkoffie ’s net dat tikkeltje extra te geven”. weet Jef de Knaep ons te zeggen.  “Meer dan 100 referenties zoals pralines, truffels, cuberdons, diverse streekspecialiteiten, spekwaren, enz… ,  Keuze genoeg indien je eens iets anders bij de koffie wenst te geven dan een meer klassiek koekje.Voor frituren en broodjeszaken denken wij dan weer aan mogelijkheden rond impulsverkoop van snoepgoed en wafels aan de kassa”.

Waarin ligt het verschil met de grote bekende aanbieders van confiserie? “Het gaat om een aantal aspecten”, weet Ronny Kerstens ons te melden. “Wij bieden een ruimer assortiment aan, met zeer veel aandacht voor  seizoensproducten. In tegenstelling tot de grotere bedrijven kan je bij ons nog terecht voor kleinere bestellingen. Zeer interessant voor kleinere winkels die zo niet met vervallen voorraden blijven zitten. Daarnaast proberen wij zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan. We doen dit door hen op 2-wekelijkse basis te bezoeken”.

Benieuwd naar het verruimde assortiment?

Bezoek dan zeker onze cash & carry in Turnhout! Of neem vrijblijvend contact op met Turnhout voor een afspraak.