Over ons

 

Bedankt voor uw interesse in Agora Culinair  Vleesboerke !  Wij staan garant voor een uitgebreid gamma kwaliteitsartikelen voor de professionele horecazaak. Om U bij uw aankopen te helpen kan U rekenen op de deskundige begeleiding en de glimlach van ons verkoopsteam.


Agora Culinair Vleesboerke doet echter meer dan de klassieke groothandel! Naast de sterke service en het ruim assortiment denken wij actief mee met uw zaak. Zo ontwikkelden wij interessante concepten om U te helpen meer consumenten naar uw zaak te brengen.

De directie en het personeel wensen U alvast veel succes met uw zaak en hopen U spoedig te mogen verwelkomen! Mario Vleugels
Met vriendelijke groeten,
Mario Vleugels
& het ganse Agora Culinair Vleesboerke Team
 
Historiek

 

’t Vleesboerke is opgericht in 1976 door Roger Vleugels. Sindsdien is dit familiebedrijf met voor- en tegenspoed uitgegroeid tot een gerenommeerde horeca groothandel, actief in maar liefst 3 provincies (Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant)..

Tot 1996 was de groothandel gevestigd net buiten het centrum van Herentals. Een brand verwoestte echter de gebouwen. Na een tussenstop op het industrieterrein Wolfstee, vindt U sinds 2000 de groothandel op het industrieterrein Klein Gent, in Herentals.

Vroeger stond ‘t Vleesboerke voornamelijk gekend als leverancier van snacks en aanverwante producten. Vandaag is Agora Culinair Vleesboerke ook een volwaardige leverancier aan broodjeszaken, tavernes en restaurants. De nieuwe slogan is dan ook meer dan terecht:
“Uw Professionele Voedingsmarkt”.

Om onze klanten beter te dienen en om te groeien als onderneming investeert Agora Culinair in overnames van gerespecteerde leveranciers aan de horeca. Zo werd in 2012 de groothandel All In uit Turnhout overgenomen – gespecialiseerd in confiserie -, in 2014 vervoegde Mille Paste – gespecialiseerd in Italiaanse heerlijkheden – onze groothandel, in 2015 het cliënteel van Zuivel-Express, en recentelijk werd Van Hout Horeca uit Hamont-Achel bij de groep Agora Culinair gevoegd. Onze laatste aanwinst is de groothandel DIPRO bvba uit Herentals.

 

Voor de komende jaren blijven we - zoals steeds - ambitieus! En als we dan opnieuw fijn nieuws hebben, dan zullen we dit uiteraard met veel plezier melden.

Wilt u ook weten hoe het is om samen te werken met Agora Culinair? Aarzel dan niet om CONTACT OP TE NEMEN. Tot binnenkort!

    Ontdek hier het verhaal van   
40 jaar familiaal ondernemen.

 

DEEL I
De beginjaren

 

DEEL II
De 2e generatie

 

DEEL III
Feniks uit de As