SMULLLBOX,
dé favoriet van de kids in de frituur!

 

SINDS SEPTEMBER 2018 WERD WICKIE DE VIKING VERVANGEN DOOR DE NACHTWACHT.

     LEES HIER MEER OVER DE NACHTWACHT SMULLLBOX

 

(hieronder woordje uitleg over de Wickie de Viking Smulllbox - nu niet meer beschikbaar)

Na 20 jaar trouwe dienst is er afscheid genomen van Samson & Gert als trekkers van het Smulllbox concept. De nieuwe figuur die sinds 2016 pronkt op de Smulllbox is Wickie de Viking! De kleine en dappere viking die zich uit elke situatie weet te behelpen dankzij zijn briljante ideeën.

Wickie de Viking is een bijzonder populaire figuur van Studio 100 & wekelijks te zien op TV (Vlaanderen & Wallonië). Het figuurtje sluit nog beter sluit aan bij de doelgroep. Zowel jongens als meisjes zijn er zot op én WICKIE is iets ouder gepositioneerd dan Samson&Gert…waardoor ook meer oudere kindjes nu kiezen voor de Smulllbox.

Smulllbox maakt deel uit van een lange termijn overeenkomst tussen Resto-Frit (de aankoop- groepering waarvan Agora Culinair deel van uitmaakt) en STUDIO 100. Vandaag de dag misschien niets nieuws, maar 20 jaar geleden was dit pionierswerk. De samenwerking werd - en is dit tot op vandaag - een absoluut succes.

Benieuwd naar meer? BEKIJK HIER De TV SPOT VAN DE WICKIE SMULLLBOX

 

DE SMULLLBOX VIKING SNACK ZORGT VOOR EXTRA BELEVING!

De Smulllbox moet een totaalbeleving zijn, want de Smulllbox is UNIEK. Daarom dat er gekozen is om een exclusieve snack te ontwikkelen, in de vorm van een vikinghoed, die 100% hoort bij deze totaalbeleving.

De snack heeft dezelfde lekkere smaak als een kipnugget, maar in een exclusieve vorm waar de kids dol op zullen zijn, en weegt 85 gram. Er is gekozen voor een ‘battered’ deeg om de kip heen ipv kruimeldeeg, om ervoor te zorgen dat het frituurvet niet vervuild wordt.

Interesse om de Smulllbox te verkopen in uw frituur?

Contacteer uw vertegenwoordiger voor meer informatie

 

OVER WICKIE DE VIKING

Wickie, de zoon van de Vikingleider, woont in het dorp Flake. Hij beleeft daar heel wat avonturen door met zijn vader mee op de Drakkar te gaan varen of door een vriend uit de problemen te helpen met het “briljant idee”! Dit is een kracht waarmee Wickie met handige trucjes uit eender welke situatie kan komen door onder zijn neusje te wrijven.

  • Fun & comedy: Wickie’s ideeën bevatten steeds en goede dosis intrige en humor!
  • Actie en avontuur: Wickie en de vikings gaan op ontdekkingstochten en op zoek naar schatten. Terwijl ze dat doen, liggen ze regelmatig in de clinch met Sven de Verschrikkelijke!
  • Team spirit: Vele vikings maken licht werk en dus gaan ze steeds samen op avontuur!
  • Slim en handig: Wickie mag dan niet de sterkste viking zijn, maar wel de slimste! En die eigenschap gebruikt hij dan ook ten volle om problemen op te lossen.
  • Familiegeest: In elke aflevering komen ook steeds zorgzame familiemomenten terug met papa Halvar en mama Ylva.

Al deze waarden sluiten perfect aan bij onze Smulllbox.