NIEUWS
Agora Culinair Turnhout naar Agora Culinair Herentals
Winkel Turnhout is verhuisd naar Herentals

Om de vele orders efficiënter te kunnen verwerken en te leveren werd er beslist om alles uit Turnhout (o.a. CONFISERIE) in Herentals te centraliseren. Alle bestaande contactgegevens (Sabine, Joost, Koen en van de winkel) werden behouden.

De groothandelactiviteiten in Turnhout evenals de winkel verhuizen op 7, 8 en 9 juli 2018 van Turnhout naar Herentals.
 
Voor onze klanten uit Turnhout die worden beleverd wijzigt er echter niets, met uitzondering van enkele administratieve gegevens.
 
Om de vele orders efficiënter te kunnen verwerken en te leveren werd er beslist om alles in Herentals te centraliseren. Hiervoor werden de magazijnen in Herentals uitgebreid tot 10.000m² (Grensstraat 4 - 2200 Herentals).
 
Ook het assortiment in onze cash & carry in Herentals (Atealaan 12A - 2200 Herentals) wordt fors uitgebreid in de loop van de maand juli. We nodigen iedereen van harte uit om het nieuwe assotiment te komen ontdekken. En al zeker het ruime CONFISERIE assortiment. 
 
Concreet betekent deze verhuis voor onze klanten uit Turnhout die worden beleverd:
 
Leveringen voor MA 09-07 t.e.m. WO 11-07-18: deze worden verplaatst naar later in die week (DO of VR). Onze excuses voor dit mogelijk ongemak.
 
Voor bestellingen:
 
Graag bestellen op bestel-dag A voor lever-dag C, met min. drop van €150
TELEFONISCH/FAX: via de vertrouwde nummers. TEL: 014 416 825 of FAX: 014 439 338
Via uw vertrouwde contactpersonen (mailadres en GSM blijft zelfde):
Vertegenwoordiger: Koen Joosen (koen.joosen@agoraculinair.be)
Kantoor: Sabine Janssen (sabine.janssen@agoraculinair.be) of Joost van Sas (joost.vansas@agoraculinair.be)
 
(LOGIN gegevens kunnen eenvoudig worden aangevraagd)
 
Voor uw leveringen:
 
Zullen vanaf 12-07 gebeuren via vrachtwagens van Agora Culinair of WIN-Trans
 
Voor de facturatie
  • NIEUWE gegevens: Agora Culinair (Vleesboerke bvba) │ Grensstraat 4 │ 2200 Herentals │ info@agoraculinair.be  │ BTW BE0416.161.573 │ Fortis: BE33.2300.0811.1846  │ KBC: BE72.4132.2092.3116
     
  • uitzicht leverbon en factuur wijzigt
Wij zullen er alles aan doen om deze overgang vlot en vlekkeloos te laten verlopen. Mocht er toch iets zijn dat u als klant graag wenst door te nemen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.
 
 
actie van Best-Frit voor WK 2018
WK-koorts bij Best-Frit: WIN een TV


De actie #bestfritsupporter zit erop. Winnaars zijn gekend. Hop naar de volgende actie!

ACTIE IS AFGELOPEN
BEDANKT AAN ALLE DEELNEMERS EN VOOR DE +4000 LIKES en +3000 SHARES!
 
De 3 winnende Best-Frit frituren zijn geworden: T frietketeltje Essen, T'sloeberke (Tremelo) en Friethof Oostende
De winnende consument is geworden: Maarten Jochem
 
Gefeliciteerd aan alle winnaars!
 
Op 13 juli start de volgende Best-Frit actie!
 
//////////////////////////////////////////////////
 
Donderdag 14 juni - De start van het WK voetbal in Rusland.
 
Onze Rode Duivels zijn uiteraard van de partij! En we hopen stiekem op een finaleplaats, of zelfs meer...
 
Een uitgelezen periode om onze Best-Frit frituur onder de aandacht te brengen.
Want zeg nu zelf ...voetbal en een heerlijk pakje friet, dat is toch een ideale combinatie!
 
Wat valt er te winnen met de actie #bestfritsupporter?
 
Best-Frit zal maar liefst 4 TV’s verdelen onder de winnaars.
Drie toestellen zijn voor Best-Frit frituristen bestemd die deze met hun eigen social media post kunnen winnen.
En één TV is voorbehouden voor de consument die met zijn/haar eigen post de meeste shares en likes binnenhaalt.
 
- 1e prijs: Philips TV t.w.v. € 2.250 (65”)
- 2e prijs: Philips TV t.w.v. € 1.450 (55”)
- 3e prijs: Philips TV t.w.v. € 1.100 (48”)
 
De consument met de post met de meeste shares en likes wint een Philips (49”) Ultra HD TV met Ambilight t.w.v. € 1.495.
 
Hoe kan u winnen?
  • Wees creatief! Neem enkele leuke ‘supportersfoto’s’ in (uw) Best-Frit frituur. U kan hiervoor gebruik maken van het supportersmateriaal (vlag, posters, vlaggetjes,...).
  • Post deze foto(’s) openbaar op Facebook en / of Instagram met een leuke omschrijving EN de hashtag #bestfritsupporter. Om kans te maken op de prijs, dient u zeker de hashtag te vermelden en het bericht openbaar te zetten.
  • Laat het bericht zo veel mogelijk gedeeld en geliked worden op Facebook & Instagram, tussen 01-06 en 01-07-2018. Motiveer hiervoor gerust alle klanten en uw netwerk!
De drie posts vanuit de frituurpagina’s (of pagina van de uitbater van de frituur) met de meeste shares en / of likes winnen één van de drie TV’s. Elke share telt hierbij voor 2 punten, elke like telt voor 1 punt.
De meest succesvolle post bij de consumenten wint het 49” scherm.
 
=> BELANGRIJK: het is niet de optelsom van meerdere posts van 1 pers./frituur dat kan zorgen voor de overwinning, het is de 1-ne post met de meeste Likes en Shares van eenzelfde persoon of frituur die telt.
=> TIP: frituren kunnen gerust meerdere posts plaatsen tijdens de wedstrijdperiode...want niet elke post scoort even goed. Dé best "werkende" post (meeste likes/shares) kan namelijk zorgen voor de overwinning...
=> EXTRA: de winnende consument wordt bekendgemaakt door Best-Frit en zal een TV-scherm ontvangen van Best-Frit. Best-Frit frituren kunnen dit scherm dus niet zelf weggeven. Best-Frit frituren maken enkel kans op een van de 3 voorziene TV-schermen voor de frituren.
 
Op vrijdag 6 juli maakt Best-Frit de winnaars bekend.
De winnaars mogen een bericht verwachten hierover met de vraag waar de TV mag geleverd worden.
De week hierop zorgen we dat het toestel geleverd wordt.
Nog net op tijd om naar de fnale te kijken ... op uw nieuwe televisie.
 
Meer info: WWW.BESTFRIT.BE
Jobs - Vacatures bij Agora Culinair in Herentals
Zin om te komen werken bij Agora Culinair?


We blijven groeien! Zin om mee te groeien? Wij zoeken namelijk nieuwe gemotiveerde medewerkers!

Bij Agora Culinair zijn kennis en ervaring belangrijk, jouw persoonlijkheid nog veel meer!

Momenteel zijn wij dringend op zoek naar:

Chauffeur(s) Rijbewijs C

  • Je komt terecht in een leuk team van een 20-tal chauffeurs
  • Je zorgt voor de leveringen aan allerhande horecazaken in een straal van 40km rond Herentals
  • Bij interesse:

Aarzel niet, neem contact op en ontdek wat wij aan jou kunnen bieden!

 

PS: Betreffende de vacature "Commercieel Bediende Binnendienst (Herentals - 32u/wk)": hiervoor is de selectieprocedure al met verschillende kandidaten bezig. We zijn niet in de mogelijkheid om met iedereen te spreken, vandaar blokkeren we voorlopig de vacature en gaan we verder met de geselecteerde kandidaten. Bedankt voor de interesse. Hou onze website in het oog voor nieuwe vacatures.

 

Opendeurdagen juni 2018 bij Agora Culinair Herentals Opendeurdagen juni 2018 bij Agora Culinair Herentals
Kom naar de OPENDEURDAGEN "Grill & Apero Bar" op 1 & 2 juni !


Onze winkel in Herentals zet met plezier de deuren open om u te laten proeven hoe lekker de zomer kan zijn ! Bent u er ook bij ?

Kan u wel eens genieten van een aperitiefje? Vindt u het ook zo fijn om te BBQ’en met uw familie of vrienden? Wel, dan hebben we goed nieuws voor u!

Op vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni zet Agora Culinair Herentals de deuren volledig open om u te verwelkomen tijdens Grill & Apero Bar.

Wat mag u zoal verwachten? Veel lekkers om van te proeven en promoties om van te smullen!

  • een welkom aperitiefje
  • amusehapjes (toastjes, dippers,…)
  • heerlijk vlees en sappige kip op de BBQ
  • alcohol vrije dranken
  • de betere wijntjes
  • zuiderse stand
  • desserten stand

Het team van Agora Culinair Herentals kijkt er alvast naar uit om u te mogen ontvangen!

En oh ja...vergeet uw BON voor uw GRATIS CULINAIR WELKOMSTPAKKET niet! 

We geven dit met veel plezier aan al onze klanten tijdens deze 2 dagen. We geven er zelfs een BON van -5 Euro bovenop voor bij uw volgend bezoek.

Tot op onze Opendeurdagen!

PRAKTISCH:

Vrijdag 1 juni van 11u-19u en zaterdag 2 juni van 9u-13u
Agora Culinair Herentals
Atealaan 12A
2200 Herentals
 
PS: ga ook zeker langs bij onze vrienden van ARIJS Seafood Afhaalcenter voor het lekkerste uit de 7 wereldzeeën!
Dirpo bvba uit Herentals vervoegt Agora Culinair in april 2018
Dipro bvba gaat samen met Agora Culinair


Dipro bvba, een familiebedrijf uit Herentals met meer dan 20 jaar ervaring, wordt overgenomen door Agora Culinair.

Dipro bvba is een leverancier voor alle horeca, supermarkten, ijsventers en nightshops. Door de overname komen er interessante nieuwe producten in ons gamma en verwelkomen we honderden nieuwe klanten.
 
We informeren u spoedig over de nieuwe producten. Maar eerst geven we prioriteit aan de gegarandeerde continuïteit van alle leveringen bij alle klanten.
 
Deze nieuwe evolutie heeft zeker en vast voordelen voor de klanten van Dipro bvba. Zo kunnen ze nu kiezen uit het volledige productengamma van Agora Culinair met meer dan 10.000 producten. Zij kunnen ook beroep doen op de ruime expertise van ons team van vertegenwoordigers en van onze sterke logistieke mogelijkheden.
 
Concreet betekent deze overname voor de klanten van Dipro bvba dat zij vanaf nu bij Agora Culinair terecht kunnen voor alle bestellingen / leveringen / facturatie.
 
Agora Culinair verdeelt Brouwers room Walter Brouwers van Brouwers kwaliteitsroom en Wim van Gestel van Agora Culinair in Herentals
Agora Culinair verdeelt Brouwers kwaliteitsroom


Agora Culinair verzorgt vanaf april 2018 de distributie van Brouwers slagroom. Een buitenkans voor de kok die de lat hoog legt.

De roomproducten van Brouwers Slagroom uit Antwerpen zijn een begrip in de Antwerpse horeca. Heel wat zaken zweren bij deze artisanaal bereide room. Agora Culinair verzorgt vanaf nu de distributie van Brouwers slagroom, waardoor dit authentieke product nu ook verkrijgbaar is ver buiten Antwerpen. Een buitenkans voor de kok die de lat hoog legt.

“Brouwers Slagroom heeft een uitstekende reputatie bij befaamde restaurants in Antwerpen. Sommige zaken zijn hier al tientallen jaren klant. Maar ook bij bakkerijen, tavernes en ijssalons zijn we een gewaardeerde leverancier. Zaken die echte kwaliteit willen bieden, waarderen de meerwaarde van onze ambachtelijke en traditionele producten”, vertelt Walter Brouwers. Waar vandaag iedereen beweert ambachtelijk en authentiek te zijn, mag je dat bij Brouwers Slagroom letterlijk nemen.

De snel groeiende vraag naar de ambachtelijke room van het familiebedrijf, maakt ook dat de zaakvoerder steeds meer moeite heeft om de distributie goed te regelen. Om de best mogelijke service te leveren die ook economisch en ecologisch juist zit, neemt Agora Culinair nu de distributie van Brouwers Slagroom over.

“Een win-win voor beide partijen”, zegt Wim Van Gestel die voor Agora Culinair de slagroomdistributie en -verkoop gaat leiden. “Walter kan zich voor 100% toeleggen op zijn grote passie: de beste roomproducten klaarmaken. In de wetenschap dat zijn producten goed en stipt worden geleverd en ook nog extra promotie krijgen. Want voor Agora Culinair is zo’n sterk lokaal en authentiek kwaliteitsproduct een bijkomende troef. Wij willen de meest veeleisende kok een topservice kunnen bieden. Met de verse, smaakvolle en correcte room van Brouwers, hebben we een troef die ook die chefs kan overtuigen.”

ONZE BROUWERS SLAGROOM PRODUCTEN

  • Brouwers Slagroom, 40% 1L (pure pack) - Art. nr.: 97141
  • Brouwers Culinaire Keukenroom, 1L (pure pack) - Art. nr.: 97140
  • Brouwers Gesuikerde Slagroom, 1L (pure pack) - Art. nr.: 97142
  • Brouwers Zure Room, 1kg - Art. nr.: 97122
  • Brouwers Verse Melk 4L - Art. nr.: 90351
 
 
Resto-Expo 2018
Resto-Expo 2018: een geslaagde editie!


Meer dan 100 standhouders, 10 foodtrucks en een uitgebreide cuilinaire patio... Maar ook optredens van de Romeo's, Gene Thomas en Natalia!
Kijkt u even mee? (video en foto's)

SFEERVIDEO Resto-Expo 2018

Natuurlijk zijn er ook heel wat foto's genomen van deze gelsaagde beurs. BEKIJK HIER de foto's van Resto-Expo 2018.
Bedankt aan alle aanwezige klanten! --> klik hier om de foto's van de Agora Culinair klanten te bekijken

Tot op Resto-Expo 2019!

Resto-Expo 2017 Resto-Expo 2017 Resto-Expo 2017 Resto-Expo 2017 Resto-Expo 2017
Resto-Expo 2018: uw jaarlijkse afspraak in maart op Flanders Expo

Op 26, 27 of 28 maart 2018 is het een nieuwe editie van Resto-Expo, de horecabeurs voor professionals!

 

Op 26, 27 en 28 maart heeft u een afspraak met uw Resto-Frit grossier en meer dan 100 standhouders op Resto-Expo, de jaarlijkse beurs van Resto-Culinair / Resto-Frit. Zoals steeds een unieke kans om bij te praten, zaken te doen, bij te leren en eens stevig te feesten.

“Onze beurs is een jaartje jonger dan onze groepering”, vertelt Koen Vercauteren, één van de organisatoren van het jaarlijkse topevent. “We zin dus ‘nog maar’ aan onze 24e editie toe. Maar dat belet ons niet om toch te streven naar een onvergetelijk evenement. Zoals elk jaar bouwen we verder op de ijzersterke traditie met nieuwe elementen en verbeteringen.” De innovatie begint al bij de inschrijvingen. “Eind februari, begin maart, komen de uitnodigingen bij onze klanten”, verduidelijkt Koen. “We zullen nu iedereen individueel inschrijven. Zo herkennen we onze klanten en hun gasten. Tegelijkertijd zullen we al bij het onthaal voor een iets feestelijker onthaal en inkleding zorgen. De sfeer moet meteen juist zitten bij deze feesteditie.”

BREDE HORIZON

 “Er is op Resto-Expo 2018 heel veel te zien”, weet ook de organisatie. “Maar we zien te vaak dat klanten gewoon langs hun vertrouwde producten gaan en de rest niet zien. We willen onze mensen aanmoedigen om eens wat breder te kijken. In tijden waar de consument steeds meer van ons verwacht, is het belangrijk dat we onze horizon breed zetten. Daarom werken we dit jaar een systeem uit dat klanten beloont die veel standhouders bezoeken.”

HAPPY 2 HOURS

Op algemeen verzoek zal in de eventruimte ook dit jaar weer een ‘Happy 2 hours’-ruimte zin. Daar kan iedereen gedurende twee uur genieten van een feestelijke gin-tonic. Daarbuiten zorgt de organisatie voor een nog feestelijkere inkleding. “Ook voor de grote cateringruimte willen we een extra inspanning doen voor de inkleding”, belooft Koen. “Dat is niet evident, gezien we zoveel gasten ontvangen, maar we doen zeker een investering om het zo gezellig mogelijk te maken.”

GEHEIM

Veel dieper laat de organisatie nog niet in het hart kijken. “Zoals steeds willen we niet vooraf verklappen wie er zal optreden”, klinkt het geheimzinnig. “Maar geloof ons vrij. Het wordt weer een stevige verrassing en een knaller.” Ook over de innovaties op de beurs zelf, blijft het nog stil tot in maart. “Wij zin nog in gesprek met enkele standhouders”, verduidelijkt Koen. “We hopen op enkele verrassende nieuwe namen, maar die onderhandelingen zitten nog in de laatste rechte lijn. We zullen in ieder geval de standhouders aanmoedigen om voor zoveel mogelijk beleving en interactie te zorgen.”

GESCHENKEN

Een promotie is leuk, maar verdwijnt snel in het geheel van de boekhouding. Een geschenk – te verdienen door punten te verzamelen - blijft tastbaar en is uiteindelijk mooi om dank u te zeggen tegen al onze klanten.”

Kortom, u mag (mocht) niet ontbreken op 26, 27 of 28 maart 2018 in Gent. 

Agora Culinair - Vleesboerke wenst u een fantastisch eindejaar toe!
PRETTIGE FEESTDAGEN GEWENST!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, partners en leveranciers een vrolijk Kerstfeest en een fantastisch 2018 toe! En kijken ook even terug naar 2017 met een leuke VIDEO!

 

2017 zit er (bijna) op. Tijd om even terug te blikken op een fantastisch jaar!

Het eerste grote event van 2017 was Resto-Expo, ook wel gekend als de Resto-Frit / Resto-Culinair beurs, in Flanders Expo. Met ook in 2017 ruimte voor vernieuwing. Een andere opbouw, andere standhouders, sfeervolle decoratie … Aan de succesformule met de verrassingsoptredens sleutelden we natuurlijk niet. Zoals elk jaar zagen we weer hoe onze feestende klanten even alle zakelijke zorgen konden vergeten om op te gaan in een heerlijk feestje.

In mei hielden we onze eerste Opendeurdagen van het jaar in Agora Culinair Herentals met als thema BBQ. Een thema dat bijzonder werd gesmaakt en meer dan 1.000 klanten lokte naar de Atealaan.

Het event van het jaar was echter Agora Culinair Special 2017. Onze huisbeurs in Herentals i.s.m. onze collega’s van Van Hout Horeca. Meer dan 100 standhouders zorgden voor culinaire inspiratie en aantrekkelijke promoties. Zowel maandag als dinsdag werden afgesloten met een spetterend feest met optredens van Bar Clochard (met als zanger onze eigen sales manager) en Paul Michiels.

Afsluiten deden we opnieuw met een Opendeurdag in onze cash & carry in Herentals. Deze keer rond het thema Eindejaar: Culinair & Feestelijk.

De steeds massale belangstelling en enthousiaste reacties gaven steeds opnieuw energie aan heel het team. Voldoende energie om er ook in 2018 voor 110% voor te gaan.

We wensen iedereen van harte fantastische feesten toe en kijken er nu al naar uit om eenieder van jullie in 2018 opnieuw te ontmoeten!

Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair HerentalsKerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals
EINDEJAARGERECHTEN bij Agora Culinair Herentals

Nog op zoek naar een menu voor Kerstmis of Nieuwjaar ? Kom langs in onze winkel in Herentals (Atealaan 12A)! Ophaling bestelling mogelijk op 24 & 31 december! 

 
Binnenkort zijn het weer feestdagen. Een mooie tijd om samen met familie en vrienden door te brengen!
Maar weet u al wat u op uw feestmenu zal plaatsen? En gaat u zelf koken?
Of toch liever minder koken en meer tijd met uw gasten doorbrengen? 
 
Ontdek hieronder onze bestellijst met bereide gerechten en heerlijke klassiekers!
 
 
U kan uw KERST-bestelling komen ophalen op 23 of 24 december, tussen 10u en 12u.
 
U kan uw NIEUWJAAR-bestelling komen ophalen op 30 of 31 december, tussen 10u en 12u.
 
Tot binnenkort in onze winkel!
 
Agora Culinair Herentals
Atealaan 12a
B - 2200 Herentals
Tel: 014 212 345

Pagina's