NIEUWS
Dirpo bvba uit Herentals vervoegt Agora Culinair in april 2018
Dipro bvba is samengegaan met onze horeca groothandel Agora Culinair


Dipro bvba, een familiebedijf uit Herentals met meer dan 20 jaar ervaring, vervoegt in april Agora Culinair.

Dirpo bvba is een leverancier voor alle horeca, supermarkten, ijsventers en nightshops. Door de overname komen er nieuwe producten en klanten bij voor Agora Culinair.
 
Maar alvorens deze nieuwe producten voor te stellen aan onze bestaande klanten wordt er in de eerste plaats gezorgd om de continuïteit van alle leveringen van de reeds bestaande klanten te kunnen garanderen.
 
Deze nieuwe evolutie heeft zeker en vast voordelen voor de klanten van Dipro bvba. Zo wordt het productengamma dat Agora Culinair kan leveren uitgebreid met meer dan 10.000 producten. Ook kunnen de klanten beroep doen op de ruime expertise van ons team van vertegenwoordigers en van onze logistieke mogelijkheden.
 
Concreet betekent deze overname voor de klanten van Dirpo bvba dat men vanaf heden bij Agora Culinair terecht kan voor alle bestellingen / leveringen / facturatie.
 
Agora Culinair verdeelt Brouwers room Walter Brouwers van Brouwers kwaliteitsroom en Wim van Gestel van Agora Culinair in Herentals
Agora Culinair verdeelt Brouwers kwaliteitsroom


Agora Culinair verzorgt vanaf april 2018 de distributie van Brouwers slagroom. Een buitenkans voor de kok die de lat hoog legt.

De roomproducten van Brouwers Slagroom uit Antwerpen zijn een begrip in de Antwerpse horeca. Heel wat zaken zweren bij deze artisanaal bereide room. Agora Culinair verzorgt vanaf nu de distributie van Brouwers slagroom, waardoor dit authentieke product nu ook verkrijgbaar is ver buiten Antwerpen. Een buitenkans voor de kok die de lat hoog legt.

“Brouwers Slagroom heeft een uitstekende reputatie bij befaamde restaurants in Antwerpen. Sommige zaken zijn hier al tientallen jaren klant. Maar ook bij bakkerijen, tavernes en ijssalons zijn we een gewaardeerde leverancier. Zaken die echte kwaliteit willen bieden, waarderen de meerwaarde van onze ambachtelijke en traditionele producten”, vertelt Walter Brouwers. Waar vandaag iedereen beweert ambachtelijk en authentiek te zijn, mag je dat bij Brouwers Slagroom letterlijk nemen.

De snel groeiende vraag naar de ambachtelijke room van het familiebedrijf, maakt ook dat de zaakvoerder steeds meer moeite heeft om de distributie goed te regelen. Om de best mogelijke service te leveren die ook economisch en ecologisch juist zit, neemt Agora Culinair nu de distributie van Brouwers Slagroom over.

“Een win-win voor beide partijen”, zegt Wim Van Gestel die voor Agora Culinair de slagroomdistributie en -verkoop gaat leiden. “Walter kan zich voor 100% toeleggen op zijn grote passie: de beste roomproducten klaarmaken. In de wetenschap dat zijn producten goed en stipt worden geleverd en ook nog extra promotie krijgen. Want voor Agora Culinair is zo’n sterk lokaal en authentiek kwaliteitsproduct een bijkomende troef. Wij willen de meest veeleisende kok een topservice kunnen bieden. Met de verse, smaakvolle en correcte room van Brouwers, hebben we een troef die ook die chefs kan overtuigen.”

ONZE BROUWERS SLAGROOM PRODUCTEN

  • Brouwers Slagroom, 40% 1L (pure pack) - Art. nr.: 97141
  • Brouwers Culinaire Keukenroom, 1L (pure pack) - Art. nr.: 97140
  • Brouwers Gesuikerde Slagroom, 1L (pure pack) - Art. nr.: 97142
  • Brouwers Zure Room, 1kg - Art. nr.: 97122
  • Brouwers Verse Melk 4L - Art. nr.: 90351
 
 
Resto-Expo 2018
Resto-Expo 2018: een geslaagde editie!


Meer dan 100 standhouders, 10 foodtrucks en een uitgebreide cuilinaire patio... Maar ook optredens van de Romeo's, Gene Thomas en Natalia!
Kijkt u even mee? (video en foto's)

SFEERVIDEO Resto-Expo 2018

Natuurlijk zijn er ook heel wat foto's genomen van deze gelsaagde beurs. BEKIJK HIER de foto's van Resto-Expo 2018.
Bedankt aan alle aanwezige klanten! --> klik hier om de foto's van de Agora Culinair klanten te bekijken

Tot op Resto-Expo 2019!

Resto-Expo 2017 Resto-Expo 2017 Resto-Expo 2017 Resto-Expo 2017 Resto-Expo 2017
Resto-Expo 2018: uw jaarlijkse afspraak in maart op Flanders Expo

Op 26, 27 of 28 maart 2018 is het een nieuwe editie van Resto-Expo, de horecabeurs voor professionals!

 

Op 26, 27 en 28 maart heeft u een afspraak met uw Resto-Frit grossier en meer dan 100 standhouders op Resto-Expo, de jaarlijkse beurs van Resto-Culinair / Resto-Frit. Zoals steeds een unieke kans om bij te praten, zaken te doen, bij te leren en eens stevig te feesten.

“Onze beurs is een jaartje jonger dan onze groepering”, vertelt Koen Vercauteren, één van de organisatoren van het jaarlijkse topevent. “We zin dus ‘nog maar’ aan onze 24e editie toe. Maar dat belet ons niet om toch te streven naar een onvergetelijk evenement. Zoals elk jaar bouwen we verder op de ijzersterke traditie met nieuwe elementen en verbeteringen.” De innovatie begint al bij de inschrijvingen. “Eind februari, begin maart, komen de uitnodigingen bij onze klanten”, verduidelijkt Koen. “We zullen nu iedereen individueel inschrijven. Zo herkennen we onze klanten en hun gasten. Tegelijkertijd zullen we al bij het onthaal voor een iets feestelijker onthaal en inkleding zorgen. De sfeer moet meteen juist zitten bij deze feesteditie.”

BREDE HORIZON

 “Er is op Resto-Expo 2018 heel veel te zien”, weet ook de organisatie. “Maar we zien te vaak dat klanten gewoon langs hun vertrouwde producten gaan en de rest niet zien. We willen onze mensen aanmoedigen om eens wat breder te kijken. In tijden waar de consument steeds meer van ons verwacht, is het belangrijk dat we onze horizon breed zetten. Daarom werken we dit jaar een systeem uit dat klanten beloont die veel standhouders bezoeken.”

HAPPY 2 HOURS

Op algemeen verzoek zal in de eventruimte ook dit jaar weer een ‘Happy 2 hours’-ruimte zin. Daar kan iedereen gedurende twee uur genieten van een feestelijke gin-tonic. Daarbuiten zorgt de organisatie voor een nog feestelijkere inkleding. “Ook voor de grote cateringruimte willen we een extra inspanning doen voor de inkleding”, belooft Koen. “Dat is niet evident, gezien we zoveel gasten ontvangen, maar we doen zeker een investering om het zo gezellig mogelijk te maken.”

GEHEIM

Veel dieper laat de organisatie nog niet in het hart kijken. “Zoals steeds willen we niet vooraf verklappen wie er zal optreden”, klinkt het geheimzinnig. “Maar geloof ons vrij. Het wordt weer een stevige verrassing en een knaller.” Ook over de innovaties op de beurs zelf, blijft het nog stil tot in maart. “Wij zin nog in gesprek met enkele standhouders”, verduidelijkt Koen. “We hopen op enkele verrassende nieuwe namen, maar die onderhandelingen zitten nog in de laatste rechte lijn. We zullen in ieder geval de standhouders aanmoedigen om voor zoveel mogelijk beleving en interactie te zorgen.”

GESCHENKEN

Een promotie is leuk, maar verdwijnt snel in het geheel van de boekhouding. Een geschenk – te verdienen door punten te verzamelen - blijft tastbaar en is uiteindelijk mooi om dank u te zeggen tegen al onze klanten.”

Kortom, u mag (mocht) niet ontbreken op 26, 27 of 28 maart 2018 in Gent. 

Agora Culinair - Vleesboerke wenst u een fantastisch eindejaar toe!
PRETTIGE FEESTDAGEN GEWENST!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, partners en leveranciers een vrolijk Kerstfeest en een fantastisch 2018 toe! En kijken ook even terug naar 2017 met een leuke VIDEO!

 

2017 zit er (bijna) op. Tijd om even terug te blikken op een fantastisch jaar!

Het eerste grote event van 2017 was Resto-Expo, ook wel gekend als de Resto-Frit / Resto-Culinair beurs, in Flanders Expo. Met ook in 2017 ruimte voor vernieuwing. Een andere opbouw, andere standhouders, sfeervolle decoratie … Aan de succesformule met de verrassingsoptredens sleutelden we natuurlijk niet. Zoals elk jaar zagen we weer hoe onze feestende klanten even alle zakelijke zorgen konden vergeten om op te gaan in een heerlijk feestje.

In mei hielden we onze eerste Opendeurdagen van het jaar in Agora Culinair Herentals met als thema BBQ. Een thema dat bijzonder werd gesmaakt en meer dan 1.000 klanten lokte naar de Atealaan.

Het event van het jaar was echter Agora Culinair Special 2017. Onze huisbeurs in Herentals i.s.m. onze collega’s van Van Hout Horeca. Meer dan 100 standhouders zorgden voor culinaire inspiratie en aantrekkelijke promoties. Zowel maandag als dinsdag werden afgesloten met een spetterend feest met optredens van Bar Clochard (met als zanger onze eigen sales manager) en Paul Michiels.

Afsluiten deden we opnieuw met een Opendeurdag in onze cash & carry in Herentals. Deze keer rond het thema Eindejaar: Culinair & Feestelijk.

De steeds massale belangstelling en enthousiaste reacties gaven steeds opnieuw energie aan heel het team. Voldoende energie om er ook in 2018 voor 110% voor te gaan.

We wensen iedereen van harte fantastische feesten toe en kijken er nu al naar uit om eenieder van jullie in 2018 opnieuw te ontmoeten!

Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals Kerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair HerentalsKerst- Eindejaarmenu bij Agora Culinair Herentals
EINDEJAARGERECHTEN bij Agora Culinair Herentals

Nog op zoek naar een menu voor Kerstmis of Nieuwjaar ? Kom langs in onze winkel in Herentals (Atealaan 12A)! Ophaling bestelling mogelijk op 24 & 31 december! 

 
Binnenkort zijn het weer feestdagen. Een mooie tijd om samen met familie en vrienden door te brengen!
Maar weet u al wat u op uw feestmenu zal plaatsen? En gaat u zelf koken?
Of toch liever minder koken en meer tijd met uw gasten doorbrengen? 
 
Ontdek hieronder onze bestellijst met bereide gerechten en heerlijke klassiekers!
 
 
U kan uw KERST-bestelling komen ophalen op 23 of 24 december, tussen 10u en 12u.
 
U kan uw NIEUWJAAR-bestelling komen ophalen op 30 of 31 december, tussen 10u en 12u.
 
Tot binnenkort in onze winkel!
 
Agora Culinair Herentals
Atealaan 12a
B - 2200 Herentals
Tel: 014 212 345
Culinaire Opendeurdagen in Herentals bij Agora Culinair Culinaire Opendeurdagen in Herentals bij Agora Culinair Culinaire Opendeurdagen in Herentals bij Agora Culinair Culinaire Opendeurdagen in Herentals bij Agora Culinair Culinaire Opendeurdagen in Herentals bij Agora Culinair
OPENDEURDAGEN in Herentals 8 & 9 DECEMBER

*** AFGELOPEN *** Het was een fantastisch succes ! Bedankt aan alle aanwezigen en enthousiaste bezoekers!

AGORA CULINAIR HERENTALS nodigt u van harte uit op VRIJDAG 8 DECEMBER (11-19U)
& ZATERDAG 9 DECEMBER (9-13U) voor een inpsirerend event rond de Eindejaarsfeesten.
  • Ontdek de nieuwste culinaire eindejaarproducten.
  • Proef van onze luxe hapjes, WILD-assortiment, desserts, wijnaanbod, ...
  • en geniet van onze nieuwe Spaanse specialiteiten!
Kom zeker eens langs. Uw aperitief staat al klaar.
 
En vergeet uw BON niet voor uw GRATIS Culinair Pakket! (*)
U vindt deze BON op onze flyer, via onze online voordeelbon actie of in De Zondag van 3 december.
 
ADRES: Atealaan 12A – 2200 Herentals
 
OPEN: Ma-Do 8 – 17u / Vr 8 – 19u (uitzonderlijk) / Za 9 – 13u (uitzonderlijk)
 
MEER INFO: HIER
 
 
PS: voor iedere klant voorzien we nog eens een extra bon van -5 Euro voor bij uw volgend bezoek
PPS: ga zeker ook langs bij Arijs Seafood Afhaalcenter (schuin tegenover onze winkel)
 
(*) bon geldig bij aankoop van min. 20 Euro op 8 en 9 decembe
 
Agora Culinair Eindejaarsgeschenken Agora Culinair Eindejaarsgeschenken Agora Culinair Eindejaarsgeschenken type dozen 2017 Agora Culinair Eindejaarsgeschenken
Al aan Eindejaarsgeschenken gedacht?

Binnen goed 2 maanden begint de eindejaarsperiode al.... Bij Agora Culinair kan u daarom nu al komen shoppen uit onze ruime keuze aan Culinaire Feestdozen!

Eindejaar: de uitgelezen periode om uw klanten en/of medewerkers te verrassen met een fijne attentie!
Een geschenk krijgen (en geven) doet namelijk altijd plezier. Niet?
 
Wel, Agora Culinair (Vleesboerke), werkt al meer dan 25 jaar mee aan het belonen van klanten en medewerkers.
We doen dit door het aanbieden van originele & culinaire feestdozen, op maat van ieders budget en smaak.
En uiteraard verzorgen wij leveringen in heel België.
 
Wenst u graag vrijblijvend een offerte te ontvangen?
Of wenst u graag langs te komen in onze showroom in Herentals?
Laat het ons even weten via het contactfomulier. Wij doen vervolgens met veel plezier het nodige.
 

KLIK HIER EN LAAT UW CONTACTGEGEVENS NA

 
ADRES SHOWROOM EINDEJAARSGESCHENKEN:
Agora Culinair Herentals
Atealaan 12a │ 2200 Herentals
 
Contact Eindejaarsgeschenken:
Peggy Vleugels: 014 21 32 87
Harry Roelandts: 0478 52 21 20
 
Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017 Agora Culinair Special 2017
BEURS: Agora Culinair Special 2017

Onze huisbeurs zit erop. Het was een fantastische editie. Van harte bedankt aan alle aanwezige klanten en standhouders! Foto's en video op www.culinairspecial.be/special-2017 

Agora Culinair Special 2017, onze groots opgezette beurs voor horeca professionals uit Antwerpen en Limburg, is alweer achter de rug. Met veel plezier denken alle medewerkers terug aan afgelopen maandag 11 en dinsdag 12 september.
 
Nog eens bedankt aan alle aanwezigen - klanten en standhouders - om er een fantastische editie van gemaakt te hebben!
 
Dit initiatief ging uit van Agora Culinair/'t Vleesboerke en Van Hout Horeca. Beide horeca ondernemingen bundelden hiervoor hun krachten en kennis met één doel voor ogen : Professionele bezoekers een zo aangenaam mogelijke beurservaring bieden.
 
Locatie van het hele gebeuren was de nieuwe bedrijfshal - een uitbreiding wegens onze groei - van 't Vleesboerke in Herentals die voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een moderne beurshal met ruimte voor meer dan 100 standhouders. Het was een uitgesproken moment om nieuwigheden te ontdekken en te genieten van aankoopvoordelen.
 
Heel de dag door werden amuses en drank aangeboden. Voor wie het wenste werd een volledige maaltijd geserveerd, al naar believen...heerlijke BBQ of verrukkelijke vers gemaakte pizza's. Elke avond werd afgesloten met een spetterend optreden. Daarvoor zorgde de gekende coverband Bar Clochard met als suprise act Paul Michiels on stage. Tot slot was er nog een DJ-act ... a party as it should be !

Benieuwd naar hoe de sfeer was op Agora Culinair Special 2017?

Kijk dan snel op: WWW.CULINAIRSPECIAL.BE

 

beurs horeca professionals antwerpen en limburg 2017
BEURS: Agora Culinair Special 2017

SCHRIJF U VANDAAG NOG IN!  Want op 11 & 12 september is het al zover. Dan vindt de nieuwe editie plaats van onze huisbeurs Agora Culinair Special 2017.

Op maandag 11 en dinsdag 12 september hopen wij ook u te mogen verwelkomen op Culinair Special 2017. Een unieke beurs met meer dan 100 standhouders. Veelzijdige catering in een prachtig decor. Sfeer en nog eens sfeer. Nog niet overtuigd? Elke dag is er een diner voor 2 in het Hof van Cleve bij Peter Goossens te winnen.
 
“Voor het eerst mogen we dit event organiseren voor de klanten van Van Hout en ’t Vleesboerke/Agora Culinair”, zegt Mario Vleugels. “Ik hoop dat veel klanten uit Limburg de verplaatsing maken. Langs de E313 raak je best vlot tot hier. We voorzien meer dan voldoende parking en een shuttle service omdat we ook de Limburgse klanten een vlekkeloze kennismaking met onze vakbeurs willen garanderen.”
 
Wie Agora Culinair Special al eens beleefde, weet dat het een unieke belevenis is. Alle belangrikste producenten staan er met plezier klaar voor de bezoekers. In tegenstelling tot de grote beurzen is er echt tid voor iedereen die wil overleggen, proeven, leren of voordelig wil inkopen. Alles heel persoonlik en ongedwongen, zonder de hectische taferelen van de megabeurzen.
 
“We plannen deze beurs in de extra ruimte die we bij onze hoofdzetel in Herentals in gebruik nemen”, vertelt Mario trots. “Daar hebben we alle nodige ruimte om het gezellig te maken en iedereen voldoende ruimte te geven. Als horecagroothandel willen we zeker ons beste beentje voorzetten voor de culinaire omkadering. Wi zorgen de klok rond voor heerlijke hapjes en drankjes. Naar de avond toe bieden we een heerlijk buffet, met de BBQ als centraal gegeven.
 
Om 21 uur trappen we dan het verrassend avondfeest in gang. We gaan door tot in de late uurtjes. Wie er in het verleden bij was, weet waarom je dit moet meemaken.” Alle klanten van Van Hout en Agora Culinair/’t Vleesboerke zin welkom op één van beide dagen. De deuren zin open vanaf 15 uur. De weg naar onze parking met shuttle service is goed aangeduid. Omdat we u een uitstekende avond willen garanderen, vragen we u om vooraf in te schrijven. Meer informatie en sfeerbeelden vindt u ook op de website www.culinairspecial.be.
 
Wie Agora Culinair Special 2017 bezoekt, neemt automatisch deel aan de aanwezigheidstombola. Om misverstanden te vermijden: om te winnen moet je effectief aanwezig zijn. We hebben voor de gelegenheid een pak fantastische prijzen klaar. Met als uitschieter op beide dagen een diner voor 2 personen in het Hof van Cleve. Die kans laat u toch niet liggen?
 
 
 
Bezoek Agora Culinair Special 2017!
 
11 en 12 september 2017
Beurs van 15 tot 21 uur
Party van 21 tot 01 uur
ADRES: Grensstraat 4 - Herentals
LOCATIE op GOOGLE Maps (op kaart)? KLIK HIER 
 

Pagina's