Trendy salades
- Home
- Agora Culinair Inspiration
- Trendy salades
Trendy salades
Zomerse salades zullen zeker blijven scoren. Focus op frisheid en combineer ingrediënten, texturen, kleuren en smaken om verschillende sensaties te creëren.
Een paar tips om op je kaart te zetten:;
Bowls : Smakelijk en populair. Groene sla, boerenkool, quinoa, appels, avocado, zaden en granen…
Poké bowl is een populaire salade uit Hawaï van gemarineerde stukjes vis met smaakmakers als sojasaus, noten, zeewier, avocado, mango, pepers of Japanse kruiden en geserveerd op gekruide rijst.
Brood : Praktisch en voordelig! Combineer toast, pitta, zelfgesneden boerebrood met avocado, zaden, schelpdieren, kerstomaten, eieren, zure room… Voor klanten die op zoek zijn naar lichte snacks die je ook kan delen.
Pasta : Koude pastasalades zijn ideaal voor een verfrissende en lichte lunch/snack. Combineer fusilli met garnalen of rivierkreeftjes, penne met burrata en snippers parmaham. Waarom geen frisse spaghetti met ruccola en gazpacho?
Zeewier : Eetbaar zeewier is perfect voor een voorjaarssalade. Smaak en frisheid, perfect voor vegetarische alternatieven.
Kool : Enorm populair in Noord-Amerika maar ondertussen ook hier aan een opmars bezig. Witte en/of rode kool afgewerkt met een lichte yoghurtdressing afgewerkt en wat rozijntjes en sesamzaadjes. Heerlijk als bijgerecht of volwaardig alternatief.
Wist-je-dat-je's
Olijfolie
Waar hoe zat het nu weer precies met de verschillende soorten?
Salades
Productfolder
Meer tevreden klanten?
Blijf op de hoogte van veranderingen en bijkomende maatregelen.
Meer dan 2.500 collega’s gingen je voor.