NIEUWS
Agora Culinair Special 2019 - foto's Agora Culinair Special 2019 - foto's Agora Culinair Special 2019 - foto's

Bedankt voor uw massale aanwezigheid en de geweldige sfeer op onze huisbeurs in Noorderwijk!

Bekijk de Aftermovie en de foto's!

Dank u!
 
De jaargang 2019 van de Agora Culinair Special was er eentje om in te kaderen.
Een prachtig decor, een spetterend feest en veel topexposanten met unieke producten. Maar vooral: een heel fijn publiek.
 
Zowel uit Limburg, met de klanten van Limbufreez en Van Hout als uit de regio's rond Antwerpen, met de klanten van Agora Culinair/'t Vleesboerke was de opkomst hartverwarmend.
We voelden ons één grote horecafamilie. Een zalig gevoel.
 
Dank aan iedere aanwezige en afspraak in 2021.
 

 

Klik hier voor de lange versie van de aftermovie met geluid


Let’s Me(e)at 
op 9 en 10 september
in Golfclub Witbos te Noorderwijk.

In 2019 organiseert het team van Agora Culinair opnieuw een groots opgezette huisbeurs met meer dan 100 standhouders.

Dit jaar doopten we de tweejaarlijkse beurs van Agora Culinair / Vleesboerke / Van Hout om tot ‘Let’s Me(e)at!’. Omdat de focus ligt op gezellige ontmoetingen, maar ook op alles wat met vlees te maken heeft. Onze nieuwkomer Horeca Meat Service stelt er zich ook voor.

Met Let’s Me(e)at! willen we al onze klanten bedanken voor hun trouw en inzet met een dag vol verwennerij en een stevige party. Uiteraard zijn ook ondernemers die een horecazaak willen starten of andere horeca professionals van harte welkom.

NIEUWE LOCATIE

We trekken in 2019 naar een nieuwe locatie voor onze huisbeurs: Golfclub Witbos in Noorderwijk.

De feestlocatie aan Witbos Z/N in Noorderwijk is vlot bereikbaar, op slechts 3,5 km van afrit 22 van de E313.

KLIK HIER VOOR PLAN

PRAKTISCH

Let’s Me(e)at!
Agora Culinair Special 2019
9 en 10 september
Golfclub Witbos
Noorderwijk

Beurs: van 15u tot 21u
Party: van 21u tot 01u

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

De robot en jouw personeel... Bespaar tijd en geld door uw personeelsplaning te automatiseren. Maak kennis met het online werkrooster.

Een horeca-ondernemer krijgt heel wat op zijn bord. Denk aan het moeilijk vinden van personeel, de dure personeelskosten maar ook andere management-issues kunnen opduiken. We doen dit vaak allemaal zelf om geld te besparen, maar dat is een korte termijn visie. Het durven uitbesteden van bepaalde taken kan je net geld besparen in de long run. Jouw hoofdtaak als horeca ondernemer is het succes bewaken van jouw etablissement. Besteed daarom zoveel mogelijk taken uit die niet behoren tot de strategie. Denk maar aan een boekhouder, maar ook voor het maken van jouw personeelsplanning.

Bespaar net zoals onze klanten gemiddeld een uur per dag uit dankzij digitalisatie van jouw personeelsplanning. In onze online tool maak je gemakkelijk een planning op basis van de beschikbaarheid van jouw personeel. Bespaar tijd dankzij automatische Dimona’s, laat overeenkomsten digitaal tekenen en stuur last-minute oproepen makkelijk uit via de tool. Indien gewenst, kunnen we onze data zelfs integreren met andere systemen. Onlinewerkrooster is betaalbaar voor elk bedrijf, ongeacht de grootte.

Nu tijdelijke promotie van -10% voor klanten van Agora Culinair !

Zo kan u al vanaf € 31,46/maand (ipv € 34,95/maand) intekenen op Onlinewerkrooster.
Interesse? Neem vandaag nog contact op!
Gebruik je coupon in het contactformulier

 

gratis frietjes met mayonaise dankzij Best-Frit

Best-Frit, de groepering van kwaliteitsfrituren in België, start op 12 juli naar jaarlijkse traditie met de succesvolle actie i.s.m. De Zondag en Fritkotactie. Meer dan 125 frituren nemen deel... 

 

Naar jaarlijkse traditie trakteert Best-Frit vele duizenden op een Gratis pakje Friet met Mayonaise! 
 
Op 12 juli gaat de nieuwe actie “Gratis pakje friet + mayonaise” van start!
De actie loopt van 12 t.e.m. 21 juli en is opnieuw met een aankoopverplichting van 2 Euro.
 
Hoe kan u een BON / VOUCHER voor deze lekker actie verkrijgen?
  • via een BON in de Krant v. West-Vlaanderen (verschijning 12-07)
  • via een BON in de krant De Zondag (verschijning 14-07)
  • via een gepersonaliseerde voucher van Fritkotactie.be / HAPP (vanaf 13-07)
Hoe geniet u van deze actie?
  • Knip de BON uit de krant De Zondag of de Krant van West-Vlaanderen
  • ga er mee voor 22 juli 2019 naar een deelnemende Best-Frit frituur
  • krijg mits een min. besteding van 2 euro jouw Gratis pakje met mayo.

OF

  • Doe mee aan de actie via www.fritkotactie.be (vanaf 13-07)
  • Print jouw voucher en ga ermee voor 22 juli 2019 naar een deelnemende Best-Frit frituur
  • krijg mits een min. besteding van 2 euro jouw Gratis pakje met mayo

​Welke Best-Frit frituren doen er mee?

Daarvoor kijkt u best op de WEBSITE VAN BEST-FRIT

Alvast een smakelijk frituurbezoek toegewenst!

Horeca Meat Service - vers vleesleverancier uit Herenthout (provincie Antwerpen)

De naam OK Foods verdwijnt. De naam van onze vertrouwde vleesleverancier uit Herenthout verandert in HMS, wat staat voor Horeca Meat Service.

 

Eerst en vooral: aan de werking en service van onze vertrouwde vleesleverancier verandert er niets.

  • Klanten die rechtstreeks bij Agora Culinair Vleesboerke bestellen zullen dit enkel merken aan het etiket op de bestelde producten.
  • Klanten die rechtstreeks bij OK Foods – nu HMS – bestellen zullen de naam HMS ook zien opduiken op o.a. leverbonnen, facturen,…

Vanwaar deze wijziging?

Deze wijziging komt naar aanleiding van een fusie tussen beide bedrijven. HMS, een gerespecteerde vleesleverancier uit de provincie Antwerpen, verhuisde hiervoor naar de gebouwen in Herenthout. 
Deze fusie biedt uiteraard meerdere voordelen. Zo wordt o.a. het assortiment verder uitgebreid.

Meer informatie hierover volgt in de komende maanden.

Want alvorens hierop dieper in te gaan wil het team er in de eerste plaats voor zorgen dat alle klanten operationeel en dagdagelijks geen enkele hinder zullen ondervinden.

Mocht dit toch het geval zijn, aarzel dan niet om even contact op te nemen met uw vertrouwde vertegenwoordiger.

Gegevens HMS:

HMS
Moerbroek 26
2270   HERENTHOUT

Tel  : +32 (0) 14 85 45 00
info@horecameatservice.com

 

Agora Culinair Special 2019 - Huisbeurs op 9 en 10 september Agora Culinair Special 2019 - Huisbeurs op 9 en 10 september Agora Culinair Special 2019 - PLAN - Huisbeurs op 9 en 10 september

Bericht aan al onze professionele klanten: noteer 9 en 10 september alvast in uw agenda. We organiseren dan een nieuwe editie van onze Agora Culinair Special!

 

In 2019 gaan we weer volop voor een succesvolle huisbeurs!

Op 9 en 10 september organiseren we een nieuwe editie van onze “Agora Culinair Special” met de naam LET'S ME(E)AT!.

Deze editie legt de focus – naast gezellige ontmoetingen - namelijk ook op alles wat met vlees te maken heeft.
 
Luc de Laet van Butcher’s Store komt langs met demo’s en nieuwkomer Horeca Meat Service stelt zich voor!
 
Alle klanten van Agora Culinair zijn hierop vanzelfsprekend uitgenodigd!

Op het menu: uitgebreid beursgedeelte (+100 standhouders), heel de dag door dranken en hapjes, een lekker buffet, en als dessert een spetterend optreden gevolgd door een DJ.

Het aangename aan het nuttige koppelen is namelijk dé succesformule van onze vorige edities gebleken.

U komt toch ook? Gelieve u dan vooraf zeker in te schrijven.

 

NIEUWE LOCATIE

We trekken in 2019 naar een nieuwe locatie voor onze huisbeurs: Golfclub Witbos in Noorderwijk.

De feestlocatie aan Witbos Z/N in Noorderwijk is vlot bereikbaar, op slechts 3,5 km van afrit 22 van de E313.

KLIK HIER VOOR PLAN

 

PRAKTISCH

Let’s Me(e)at!
Agora Culinair Special 2019
9 en 10 september
Golfclub Witbos
Noorderwijk

Beurs: van 15u tot 20u30
Party: van 21u tot 01u

KLIK HIER OM U IN TE SCHRIJVEN

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

www.culinairspecial.be

 

Kom naar de BBQ SHOPPING DAYS in Agora Culinair Herentals!  Op VR 17 + ZA 18 MEI en VR 24 + ZA 25 MEI

Op VR 24 + ZA 25 MEI staat onze winkel in Herentals volledig in het thema van BBQ! Kom langs en laat u inspireren!

 
*** ONZE BBQ SHOPPING DAYS ZITTEN EROP!
BEDANKT AAN ALLE AANWEZIGEN OM HIERVAN EEN SUCCES TE MAKEN!
DE WINNAAR VAN ONZE BBQ WEDSTRIJD IS GEWORDEN: Bert H. uit  Noorderwijk. ***
 
Een BBQ met vrienden en/of familie: heerlijk!
 
Daarom dat Agora Culinair Herentals (Atealaan 12A) u graag wil inspireren en u wil laten proeven van ons heerlijk BBQ assortiment.
 
Op vrijdag 17 + zaterdag 18 MEI en op vrijdag 24 + zaterdag 25 MEI warmen we onze BBQ op en zetten we uw aperitief alvast koud.
 
Wat kan u zoal proeven?
  • Aperitief naar keuze: Helix cava, Hugo met munt (zomerse frisse cocktail) of sinaasappelsap
  • Op onze BBQ Grill, naar keuze: gemarineerde kalkoenlapjes, provencaals gestoomd spek, BBQ worst, kippegrillworst, sate (brochette), hamburger of heerlijke kippebout 
  • vergezeld van: een aardappel- of pastasalade, rode bietsalade, gemarineerde krielaardappelen (pikant of met look), zoete peper met roomkaas en houthakkersbrood met Aioli en tapenade
 
Kom zeker langs. Het belooft lekker gezellig te worden!
Tot binnenkort!
 
 
Adres:
 
Agora Culinair Herentals
Atealaan 12A
2200 Herentals
 
Op vrijdag zal onze BBQ telkens warm staan vanaf 10u. Op zaterdag al vanaf 9u.!
 
 
Wedstrijd!
 
Oh ja, er is NOG een reden om zeker langs te komen tijdens onze BBQ Shopping Days.
Want tijdens deze 4 dagen kan u meedoen aan onze wedstrijd:
 
"WIN een BBQ Berghoff Egg t.w.v. 195 Euro"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_
Foto Resto-Expo 2019 beurs in Flanders Expo Foto Resto-Expo 2019 beurs in Flanders Expo Foto Resto-Expo 2019 beurs in Flanders Expo Foto Resto-Expo 2019 beurs in Flanders Expo Foto Resto-Expo 2019 beurs in Flanders Expo Foto Resto-Expo 2019 beurs in Flanders Expo Foto Agora Culinair klanten op Resto-Expo 2019 beurs Foto Agora Culinair klanten op Resto-Expo 2019 beurs Foto Agora Culinair klanten op Resto-Expo 2019 beurs Foto Agora Culinair klanten op Resto-Expo 2019 beurs

De beurs Resto-Expo 2019 in Gent lokte maar liefst 5.000 bezoekers, waaronder vele van onze eigen Agora Culinair klanten. Een kort verslag met enkele foto's...

“Met 5.000 bezoekers en 128 standhouders kunnen we tevreden zijn over Resto-Expo 2019”, zegt CEO van Resto-Frit Vincent Messiaen. “We krijgen van de bezoekers én de standhouders heel positieve commentaar. De keuze om voor meer variatie te zorgen, blijkt te werken.”

Voor het derde jaar op rij kon Resto-Expo weer trots uitpakken met een ‘foodtrucklane’, waar een 15-tal foodtrucks uit alle windstreken waren verzameld om de bezoeker te verwennen. Nog belangrijker in de positieve evaluatie was de sterke groei in standhouders. Vooral de sterk groeiende variatie in de groep standhouders was dit jaar echt spectaculair. De bezoekers zagen bijvoorbeeld een aantal stands met digitale bestellings- en afhaalsystemen die de efficiëntie in een snackzaak sterk kunnen verhogen. Maar ook bedrijven die digitale tools aanreiken om vlotter om te gaan met de administratieve kant van de steeds ingewikkelder mix aan jobstudenten, flexi-jobbers en vaste krachten.

Ook het aantal exposanten met een aanbod in de sfeer van healthy, veggie en alcoholvrij was dit jaar aanzienlijk gegroeid.

“Door iedereen te laten binnenkomen langs onze brede culinaire patio, toonden we ook veel beter wat we allemaal te bieden hebben”, besluit Vincent Messiaen. “De bezoekers werden meteen ondergedompeld in innovaties en liepen recht op de demo-keuken. Die deed het qua aandacht dan ook veel beter dit jaar. We kunnen dus alleen maar concluderen dat we op de goede weg zijn qua vernieuwing. Dat in combinatie met de traditionele verwennerij van onze klanten natuurlijk.

Het doet nog altijd goed om te zien hoe onze klanten ook zelf eens kunnen genieten van een dagje of een avondje uit.”

Veel van onze fijne Agora Culinair klanten waren weer van de partij op Resto-Expo 2019. Dank voor uw aanwezigheid. Het was fijn om u te mogen ontvangen. We hopen dat u interessante ontdekkingen deed, goede zakelijke deals kon sluiten en genoot van alle lekkers.

>>> Klik hiernaast op de foto voor enkele sfeerbeelden van Resto-Expo 2019.

U vindt meer foto’s op www.restoculinair.be

Of KLIK HIER voor foto's van onze fijne Agora Culinair klanten

Tot slot kunnen we meegeven dat RESTO-EXPO 2020 zal plaatsvinden van maandag 30 maart t.e.m. woensdag 1 april 2020.

 

 

Resto-Expo 2019 op 1, 2 en 3 april in Flanders Expo Gent

Begin april verwelkomen we u graag op de grootste privé horecabeurs van het land in Flanders Expo (Gent). Schrijf u vandaag nog in.

 
Op 1, 2 en 3 april kan u op de vertrouwde locatie Flanders Expo in Gent weer volop genieten van het brede aanbod van de jaarlijkse beurs van Resto-Culinair/Resto-Frit.
 
“Voor deze 25e editie proberen we weer alles uit de kast te halen”, zegt organisator Koen Vercauteren. “Ik garandeer dat het zowel voor de restaurant als de snacksector weer een heel interessant evenement
wordt.”
 
De 25e editie van Resto-Expo lijkt weer af te stevenen op een recordaantal exposanten. “Naast de klassieke leveranciers zien we doorheen de jaren een sterke groei van verrassende standhouders. Op die manier kunnen we onze bezoekers altijd wel verrassen met nieuwe bedrijven en producten. Bovendien zien we dat de standhouders ook sterke inspanningen doen om hun stand wat dynamiek te geven.”
 
Resto-Expo is bijleren en ontdekken. Maar ook genieten. Naast de traiteur die opnieuw gaat voor een lekker diner, is er ook het intussen overbekende en zeer populaire concept van de twee happy hours. “Bij ons is dat van 15 tot 17 uur”, lacht Koen. “Op Resto-Expo moeten we altijd stevig uitpakken. Dit concept is al zeer bekend. Dit jaar zullen we onze klanten echter verrassen. We vervangen tijdens de twee happy hours de gin van de vorige edities door… een verrassing. Wees gerust: iedereen zal aangenaam verrast zijn.”
 
PRAKTISCH:
 
RESTO-EXPO
Flanders Expo Gent
Hal 8
1 - 2 - 3 april 2019
Vanaf 11.30 uur
 
INSCHRIJVINGEN:
 
Vooraf inschrijven is zeker en vast aan te raden! Zo bespaart u tijd aan de ingang.
 
 
 
 
't Fritboerke gaat nauwe samenwerking aan met Agora Culinair

Op 28 januari zullen de eerste Fritboerke klanten beleverd worden door Agora Culinair. Wij heten alle Fritboerke klanten van harte welkom! 

 
2019 brengt vernieuwing!
 
Op 28 januari start namelijk de doorgedreven samenwerking tussen 't Fritboerke, OK Foods en Agora Culinair – ‘t Vleesboerke.
 
Het Fritboerke team, waaronder zaakvoerders An Daneels en Joris Maas, net als de productie, verhuizen naar OK Foods in Herenthout. 't Fritboerke heeft een assortiment van zo'n 60 vleesproducten. Gaande van verschillende soorten Saté's tot varkenslapjes tot filet pur...
 
Alle bestellingen en leveringen zullen verzorgd worden door het team van Agora Culinair – ’t Vleesboerke (Herentals).
 
Deze nieuwe samenwerking biedt – naast enkele wijzigingen – ook voordelen voor alle klanten!
Een ruimer assortiment, inspirerende beurzen, eenvoudig bestellen, een team van vertegenwoordigers,...
 
Vanaf woensdag 23 januari is het al mogelijk om bestellingen voor Fritboerke producten te plaatsen via de besteldienst van Agora Culinair - 't Vleesboerke.
 
Vanaf 28 januari zullen alle leveringen worden verzorgd door Agora Culinair – ’t Vleesboerke.
 
 
 

Pagina's